Johannebergsgatan 28 - Residence Christie's International Real Estate

ENG

Residence Logo

Nyhetsbrev

Kontakt

1910-talsvåning med fyra balkonger på avskild gata

MÄKLARE: Linda Bundsen

Egen våning där nyklassicism kombineras med toppmodern interiör av högsta kvalitet. Väl omhändertagen historisk anda i stuckaturer, takmålning, stavparkett och öppen spis samt fyra balkonger i lugn grönskande miljö. Välkommen till Johannebergsgatan 28!

På tysta och stilla Johannebergsgatan presenteras nu en sällsynt elegant våning om hela 229 kvadratmeter. Bostadens kvadratmeter är fördelade på sex rum som sträcker sig över hela våningsplanet och skapar ett oerhört fridfullt boende. Läget är ljuvligt med två franska balkonger mot Näckrosdammens grönska och två större balkonger in mot den fina gården. Rummen skiner av dagsljus från högresta fönster och förgylls av vackra snickerier från förra seklets början. Utöver de praktfulla stuckaturerna i flera rum finns även vackra takmålningar i vardagsrummet.

Våningen är nyrenoverad till fullo och erbjuder inredning och utrustning av högsta kvalitet. Tysk isolering har adderats för ett mer harmoniskt hem och en del väggar, tak och golv har även flytspacklats för att jämna ut ytskikten. Genom flera rum löper ståtlig stavparkett i fiskbensmönster som mörkbetsats i samma nyans som resterande parkettgolv för en stilren helhetskänsla. Tre kompletta högklassiga badrum och tre gigantiska sovrumssviter, varav två med en-suite badrum och det tredje med en nyrenoverad fungerande öppen spis. Ett exklusivt Selected Canadakök med vitvaror från Gaggenau och Liebherr så som kyl, frys och vinkyl. Dessutom finner du här två inbyggda toppmatade diskmaskiner från Fisher & Pykel och i nära anslutning till köket ligger den representativa matsalen i äkta nyklassicistisk stil.

En av Lorensbergs kanske bästa adresser med direkt närhet till gastronomiska upplevelser och populära shoppinggator. Den nybildade föreningen är välskött med låg belåning och planer på råvindsexploatering vilket kommer ge ett stort tillskott av kapital. Föreningen har ett ypperligt cityläge med Avenyns rika utbud av restauranger, barer och shopping runt hörnet. Söker du dig till lugn och ro är det inte långt till stadens grönområden med ljuvliga Näckrosdammen som närmsta granne, och för den kulturintresserade finns även några av stadens största museum inom några hundra meters radie, såväl som det fina Konserthuset och Stadsteatern.

LÄS MER

FAKTA

Område: Lorensberg

Adress: Johannebergsgatan 28

Antal rum: 6

Boarea: 229 kvm

Våningsplan: 1

MÅNADSAVGIFT: 8648 KR/MÅNAD

Pris/bud:

MÄKLARE

DELA:

facebook twitter pinterest email

ENG

PLANRITNINGAR

PLATS

Linda Bundsen

Varje bostadsaffär är unik. Skillnaden mellan att göra en bra affär och riktigt lyckad sådan består av noggranna förberedelser. Genom Lindas erfarenhet och kunskap ser hon till att både säljare och köpare känner sig trygga genom hela processen. Tack vare ett personligt engagemang, erfarenhet sedan 2009 och ett NKI på 9,8% skapas rätt förutsättningar för just din bostadsaffär.

Tack för ditt mail, vi återkommer snarast

Något gick fel, var god försök igen senare

ALLA BILDER

BESKRIVNING

BILDER

PLANRITNINGAR

KARTA

DOKUMENT

KONTAKT

stäng bildvy