Berzeliigatan 25 - Residence Christie's International Real Estate

ENG

Residence Logo

Nyhetsbrev

Kontakt

Två balkonger på våning fem i sekelskiftesfastighet

MÄKLARE: Linda Bundsen

Högt upp i en av Göteborgs vackraste fastigheter anno 1905. Två balkonger, den ena mot en lugn innergård i kvällssolen och den andra med härlig vy över stadens myller. Praktfullt hem med anor från byggnadsåret i kombination med samtida bekvämligheter.

I en av Göteborgs vackraste fastigheter med dekorativ fasad och ståtligt trapphus ligger denna generösa sekelskifteslägenhet. Så mycket som 152 kvadratmeter fördelade på fem rum och kök samt både badrum och gäst-WC gör bostaden oerhört välplanerad och rymmer hela familjen.

Ett stort vardagsrum förlängs av en smidesbalkong med magnifik utsikt där ni kan se solen gå ned bakom hustaken. Från köket kliver ni i stället ut på lägenhetens gårdsbalkong där solen skiner många timmar under sommardagarna, och ni kan njuta av det totala lugnet som råder trots det centrala läget.

Byggnadens historia gör sig påmind i hemmets alla rum som pryds av bland annat stuckaturer, takrosett, spegelmönstrade pardörrar och djupa fönsternischer i natursten. Den generösa takhöjden samspelar med högresta fönster och luftiga sällskapsytor som ger bostaden en oslagbar rymd och rikt ljusinsläpp. I köket har det gamla trapphuset integrerats i bostaden och blir nu den självklara platsen för ett trivsamt frukostbord, medan hallen med serveringsskåp leder från köket till den praktfulla matsalen. Tre lättmöblerade sovrum och många inbyggda förvaringsutrymmen fulländar denna sekelskiftesdröm.

Föreningen har ett ypperligt cityläge med kort gångavstånd till Avenyns rika utbud av restauranger, barer och shopping. För den kulturintresserade finns även några av stadens största museum inom några hundra meters radie, såväl som det fina Konserthuset och Stadsteatern. Evenemangsstråket och Korsvägen ligger runt hörnet, och söker man sig till lugn och ro är det inte långt till stadens grönområden.

LÄS MER

FAKTA

Område: Lorensberg

Adress: Berzeliigatan 25

Antal rum: 5

Boarea: 152 kvm

Våningsplan: 5

MÄKLARE

DELA:

facebook twitter pinterest email

ENG

SÅLD

Linda Bundsen

Varje bostadsaffär är unik. Skillnaden mellan att göra en bra affär och riktigt lyckad sådan består av noggranna förberedelser. Genom Lindas erfarenhet och kunskap ser hon till att både säljare och köpare känner sig trygga genom hela processen. Tack vare ett personligt engagemang, erfarenhet sedan 2009 och ett NKI på 9,8% skapas rätt förutsättningar för just din bostadsaffär.

Tack för ditt mail, vi återkommer snarast

Något gick fel, var god försök igen senare

ALLA BILDER

BESKRIVNING

BILDER

KONTAKT

stäng bildvy