Kungsportsavenyen 45 - Residence Christie's International Real Estate

ENG

Residence Logo

Nyhetsbrev

Kontakt

Slående utsikt över Götaplatsen och Göteborgs paradgata!

MÄKLARE: Linda Bundsen

Den perfekta funkislägenheten med öppen spis och tre balkonger. Stora ljusa rum som binds samman med spröjsade pardörrar samt lyxigt badrum med spakänsla och tvättpelare.

Med ett högt insynsfritt läge på en av Göteborgs mest välkända gator ligger denna enastående fyrtiotalsbostad. Lägenhetens 157 kvadratmeter präglas av genuina funkisdetaljer så som rikligt ljusinsläpp från stora fönster, vacker stavparkett i ek, djupa fönsterbräden i natursten och en ståtlig öppen spis. Från vardagsrummet kliver du ut på balkongen med strålande förmiddagssol där du kan blicka ut över paradgatans vimmel. Ett sovrum mynnar ut i en rofylld balkong över föreningens innergård där eftermiddags- och kvällssolen skiner, och i köket finns anslutning till en stor gemensam balkong, även den i solnedgången.

Bostadens välbevarade originalcharm har kompletterats med stilsäkra renoveringar i form av ljust målade ytskikt och ett kvalitativt inrett badrum med detaljer i mässing. Kök, matsal och vardagsrum i social utformning ger optimala sällskapsytor för större middagar och fester, medan sovrummen är privat belägna från den inre hallen. Genomgående god förvaring i såväl platsbyggda garderober som en rymlig klädkammare och utöver det stora badrummet finns även en gästtoalett vid hemmets entré.

I avgiften är både digital-TV och bredband inkluderat och i föreningen finns en gemensam takterrass för medlemmar att nyttja. Utanför porten finns närheten till restauranger och Götaplatsens kultur med Stadsteater, Konserthus och Konstmuseum. Tvärsöver gatan ligger Stadsbiblioteket.

Varmt välkomna att kontakta mäklaren för mer information!

LÄS MER

FAKTA

Område: Lorensberg

Adress: Kungsportsavenyen 45

Antal rum: 5

Boarea: 157 kvm

Våningsplan: 3

MÄKLARE

DELA:

facebook twitter pinterest email

ENG

SÅLD

Linda Bundsen

Varje bostadsaffär är unik. Skillnaden mellan att göra en bra affär och riktigt lyckad sådan består av noggranna förberedelser. Genom Lindas erfarenhet och kunskap ser hon till att både säljare och köpare känner sig trygga genom hela processen. Tack vare ett personligt engagemang, erfarenhet sedan 2009 och ett NKI på 9,8% skapas rätt förutsättningar för just din bostadsaffär.

Tack för ditt mail, vi återkommer snarast

Något gick fel, var god försök igen senare

ALLA BILDER

BESKRIVNING

BILDER

KONTAKT

stäng bildvy