Engelbrektsgatan 51 - Residence Christie's International Real Estate

ENG

Residence Logo

Nyhetsbrev

Kontakt

Sekelskiftesvåning med tidstypisk anda

MÄKLARE: Linda Bundsen

Exklusiv paradvåning från sekelskiftet där tidstrogna detaljer möter modern inredning i en perfekt kombination. Balkong i fritt läge med vidsträckt vy i hjärtat av Göteborg.

Enastående paradvåning i representativ byggnad anno 1889. Här möter tidstrogna stuckaturer, djupa dörrvalv och vackra kakelugnar en modern och kvalitativ inredning i en perfekt kombination. Mycket elegant våning i hög klass där varje rum har omsorgsfullt renoverats med en känsla för detaljer.

Takhöjden på ca 3,2 meter ingiver en fantastisk rymd som tillsammans med höga fotlister, takrosetter och bröstpanel utmärker bostaden till något alldeles särskilt. Spatiösa rum för sociala sammanhang, påkostade materialval, lyxigt badrum i marmor och balkong i fritt läge med vidsträckt vy.

I Heden/Lorensberg bor ni mitt i storstadspulsen med allt ni kan önska. Här har ni nära till Avenyn med affärer, restauranger och till stadens rika kultur- och nöjesutbud med bland annat Lorensbergsteatern, Stadsteatern och Konstmuséet. I närheten ligger även knutpunkterna för kollektivtrafik Korsvägen och Valand. Alldeles runt hörnet når ni det fantastiska evenemangsstråket med Svenska Mässan, Scandinavium, Liseberg och stadens härliga oas Trädgårdsföreningen.

LÄS MER

FAKTA

Område: Lorensberg

Adress: Engelbrektsgatan 51

Antal rum: 4

Boarea: 179 kvm

Våningsplan: 4

MÅNADSAVGIFT: 5939 KR/MÅNAD

Pris/bud:

MÄKLARE

DELA:

facebook twitter pinterest email

ENG

PLANRITNINGAR

PLATS

Linda Bundsen

Varje bostadsaffär är unik. Skillnaden mellan att göra en bra affär och riktigt lyckad sådan består av noggranna förberedelser. Genom Lindas erfarenhet och kunskap ser hon till att både säljare och köpare känner sig trygga genom hela processen. Tack vare ett personligt engagemang, erfarenhet sedan 2009 och ett NKI på 9,8% skapas rätt förutsättningar för just din bostadsaffär.

Tack för ditt mail, vi återkommer snarast

Något gick fel, var god försök igen senare

ALLA BILDER

BESKRIVNING

BILDER

PLANRITNINGAR

KARTA

DOKUMENT

KONTAKT

stäng bildvy