Värmlandsgatan 24 - Residence Christie's International Real Estate

ENG

Residence Logo

Nyhetsbrev

Kontakt

Modernt boende i historisk fastighet

MÄKLARE: Linda Bundsen

Runt hörnet från de populära Långgatorna i ett av Linnéstadens vackra sekelskifteshus. En lägenhet i tyst och ostört läge på andra våningen med fönster mot ståtliga Oscar Fredriks kyrka. Stilsäker modern interiör och bredband som ingår i avgiften!

På gränsen mellan Linné och Masthugget i vacker hörnbyggnad anno 1907 presenteras nu denna fina tvårummare. Lägenheten erbjuder en öppen planlösning med klassiska ljusa ytskikt, takhöjd över standard och stora fönsterpartier som skänker rikligt med ljus. I samtliga rum ligger kvalitativ trestavsparkett på golvet och ljusgrå väggar bryter snyggt av mot de höga fotlisterna.

Med kök och vardagsrum i social utformning får hemmet rymliga sällskapsytor, och den upphöjda barbänken blir en naturlig plats för umgänge medan middagen tillagas. Köket är fullt utrustat med rostfria vitvaror och ljusa skåpluckor skapar en fin kontrast mot köksbänk och stomme i ekträ. Bakom köket är det stora sovrummet rofyllt beläget, avskilt från resten av bostaden. Här finns plats för såväl stor säng som skrivbordshörna, och bakom skjutdörrar finns mycket bra förvaringsutrymme. Ett helkaklat badrum i ljusa toner med golvvärme samt både tvättmaskin och torktumlare förenklar i vardagen för dig med en aktiv livsstil.

Ett boende med omedelbar närhet till Göteborgs hetaste uteliv, trendiga restauranger och populära butiker. Linnégatan och Haga når du med en kort promenad där helgerna kan spenderas på gemytliga kullerstensgator och prisade brunchställen. Slottsskogen, Skansen Kronan och Masthuggskyrkan inom en kilometers radie innebär grönområden och vackra utsiktsplatser i alla riktningar. Masthuggstorget ligger alldeles intill med stor mataffär, vårdcentral och hållplats för flera spårvagnslinjer.

Hjärtligt välkommen på visning, vänligen kontakta mäklaren för mer information!

LÄS MER

FAKTA

Område: Masthugget-Linné

Adress: Värmlandsgatan 24

Antal rum: 2

Boarea: 44.1 kvm

Våningsplan: 2

MÄKLARE

DELA:

facebook twitter pinterest email

ENG

SÅLD

Linda Bundsen

Varje bostadsaffär är unik. Skillnaden mellan att göra en bra affär och riktigt lyckad sådan består av noggranna förberedelser. Genom Lindas erfarenhet och kunskap ser hon till att både säljare och köpare känner sig trygga genom hela processen. Tack vare ett personligt engagemang, erfarenhet sedan 2009 och ett NKI på 9,8% skapas rätt förutsättningar för just din bostadsaffär.

Tack för ditt mail, vi återkommer snarast

Något gick fel, var god försök igen senare

ALLA BILDER

BESKRIVNING

BILDER

KONTAKT

stäng bildvy