Bäckeliden 8 - Residence Christie's International Real Estate

ENG

Residence Logo

Nyhetsbrev

Kontakt

Funktionalism med välbevarad originalanda

MÄKLARE: Linda Bundsen

Väl omhändertagen fastighet med funktionalistisk villa från 1934. Genuina originaldetaljer pryder hemmet som erbjuder generösa sällskapsytor och ett rikligt ljusflöde. Stor trädgårdstomt med oändliga möjligheter!

I ett av Göteborgs mest populära villakvarter finner du Bäckeliden 8 och detta vackra hus anno 1934. Genom gedigna smidesgrindar kliver du in på den insynsfria tomten och möts direkt av en vacker stentrappa som leder upp till husets entré.

Huset omfattar totalt 529 kvadratmeter som är väl fördelade på fyra våningsplan med god balans mellan privata rum och öppna sällskapsytor. Entréplan erbjuder stora sällskapsrum i fil där kassettak, fiskbensmönstrad parkett och höga fotlister pryder ytskikten. En öppen spis förgyller biblioteket och stora fönster bjuder in trädgårdens grönska till samtliga rum.

Även övre plan och vindsplan erbjuder ytterligare sällskapsytor, såväl som rogivande sovrum med flera möbleringsalternativ och ypperlig förvaring. Från de övre våningsplanen kan ni blicka ut över områdets grönska och njuta av utsikten bort mot Lisebergstornet och Pariserhjulet.

Med både en rymlig balkong och en generös veranda under glastak är steget aldrig långt mellan inne- och utemiljöer. Uteplatsernas och tomtens söderläge ger oslagbara soltimmar och ger möjlighet till både återkoppling såväl som odling och rekreation.

I Bö villastad är bebyggelsen från mitten av 1800-talet till början av 1900-talet dominerande. Gatorna andas historia med en vacker blandning av 1920-talsklassicism och funktionalism. Naturen är aldrig långt bort med Skatås och Delsjöområdet inom gångavstånd där både promenadstråk och badplatser lockar. Spårvagnen som stannar precis intill tar dig till centrala Göteborg på några minuter, och Korsvägens knutpunkt når du med en kort promenad. För pendlaren ligger även E6 med smidig anslutning.

Varmt välkommen till Bäckeliden 8!

LÄS MER

FAKTA

Område: Göteborg

Adress: Bäckeliden 8

Antal rum: 13

Boarea: 365 kvm

Biarea: 164 kvm

Tomtarea: 1280.1 kvm

Pris/bud:

MÄKLARE

DELA:

facebook twitter pinterest email

ENG

PLANRITNINGAR

PLATS

DOKUMENT

Linda Bundsen

Varje bostadsaffär är unik. Skillnaden mellan att göra en bra affär och riktigt lyckad sådan består av noggranna förberedelser. Genom Lindas erfarenhet och kunskap ser hon till att både säljare och köpare känner sig trygga genom hela processen. Tack vare ett personligt engagemang, erfarenhet sedan 2009 och ett NKI på 9,8% skapas rätt förutsättningar för just din bostadsaffär.

Tack för ditt mail, vi återkommer snarast

Något gick fel, var god försök igen senare

ALLA BILDER

BESKRIVNING

BILDER

PLANRITNINGAR

KARTA

DOKUMENT

KONTAKT

stäng bildvy