Wadmansgatan 14B - Residence Christie's International Real Estate

ENG

Residence Logo

Nyhetsbrev

Kontakt

Nationalromantik på populär & central adress

MÄKLARE: Linda Bundsen

Anrik fastighet från 1913 på lugn gata runt hörnet från Kungsportsavenyn. Gårdsläge skapar en rofylld oas mitt i Göteborg och det totalrenoverade hemmet erbjuder en stilsäker interiör i kombination med nationalromantiska attribut.

I hjärtat av den populära stadsdelen Lorensberg ligger avskilda Wadmansgatan som en rofylld oas mitt i stadskärnan. En trappa upp kliver du in i denna undangömda gårdspärla med 53 välplanerade kvadratmeter. Tack vare många högresta fönster och en takhöjd om knappa tre meter känns hemmet ljust och luftigt, och dessutom har en vägg mellan kök och vardagsrum tagits bort och skapat en inbjudande öppenhet. Rummet imponerar med sin volym och ger de perfekta sällskapsytorna för att bjuda hem vännerna på middag eller fest.

I hela bostaden ligger ett vackert mörkbetsat brädgolv och de vita väggarna bryts av med fina detaljer så som höga fotlister, stuckaturer och en framtagen tegelvägg. Den moderna planlösningen med stilrena element kontrasteras av nationalromantiska attribut och ger lägenheten en fulländad helhet. Då bostaden totalrenoverades under 2013 installerades ett snyggt kök i lantlig stil med marmorbänk och kvalitativa vitvaror. Badrummet är helkaklat i ljusa nyanser, även det med modern inredning av hög standard. Sovrummet, som skiljs av mot vardagsrummet med en vacker spegeldörr, har stora ytor för såväl dubbelsäng som garderobsförvaring. En trappa ned från lägenheten finns två tillhörande förråd.

Brf Ametisten nr 13 är en liten och välskött förening som tagit god hand om fastigheten genom åren. En gemytlig innergård, skyddad av de ståtliga tegelfasaderna, delas av flera föreningar och sköts av en samfällighet. Boende i föreningen har även TV- och bredbandsanslutning via Tele2. Utanför dörren, bland de imponerande kvarteren från förra sekelskiftet, finns allt du kan tänkas behöva i vardagen. Här finns gott om populära restauranger och caféer, likaså charmiga butiker och vardaglig service. Flera buss- och spårvagnslinjer stannar runt knuten och inom en promenadväg på fem minuter hittar du hela evenemangsstråket med Scandinavium, Ullevi, Liseberg, Gothia Towers och Universeum. För den kulturintresserade finns även några av stadens största museum inom gångavstånd, såväl som det fina Konserthuset och Stadsteatern. Grönskan ligger nära vid avkopplande Näckrosparken och Trädgårdsföreningen.

Varmt välkommen att kontakta mäklaren för mer information!

LÄS MER

FAKTA

Område: Lorensberg

Adress: Wadmansgatan 14B

Antal rum: 2

Boarea: 53 kvm

Våningsplan: 1

MÅNADSAVGIFT: 2445 KR/MÅNAD

Pris/bud: 4 500 000 KR

MÄKLARE

DELA:

facebook twitter pinterest email

ENG

PLANRITNINGAR

PLATS

Linda Bundsen

Varje bostadsaffär är unik. Skillnaden mellan att göra en bra affär och riktigt lyckad sådan består av noggranna förberedelser. Genom Lindas erfarenhet och kunskap ser hon till att både säljare och köpare känner sig trygga genom hela processen. Tack vare ett personligt engagemang, erfarenhet sedan 2009 och ett NKI på 9,8% skapas rätt förutsättningar för just din bostadsaffär.

Tack för ditt mail, vi återkommer snarast

Något gick fel, var god försök igen senare

ALLA BILDER

BESKRIVNING

BILDER

PLANRITNINGAR

KARTA

DOKUMENT

KONTAKT

stäng bildvy