Arkivgatan 6 - Residence Christie's International Real Estate

ENG

Residence Logo

Nyhetsbrev

Kontakt

Högst upp i ståtlig fastighet

MÄKLARE: Linda Bundsen

Med attraktivt läge i centrala Göteborg och balkong i morgonsolen i lugnt och stilla gårdsläge. Enastående 30-tal med fungerande öppen spis, takhöjd högt över standard och ljuvliga fönsterpartier. TV och bredband ingår i månadsavgiften.

På Lorensbergs bästa adress, endast ett stenkast från Avenyn, ligger denna vackra fastighet anno 1934. Hissen tar er upp till femte våningen där ni anländer till en charmfull och välplanerad bostad om 77 kvadratmeter. Hemmets slående takhöjd och stora fönsterpartier i motsatta väderstreck bidrar till en otrolig rymd, och tack vare det höga läget får bostaden rikligt med ljusinsläpp. Hallen leder rakt in till matsalen med en fungerande öppen spis i vacker kalksten som även värmer upp de sociala ytorna i vardagsrummet precis intill.

Fastighetens historia gör sig påmind i bland annat fönsterbräden i marmor och kalksten, höga fotlister, dekorerade dörrar med charmiga beslag och stavparkett i fiskbensmönster som löper genom flera av lägenhetens rum. I köket pryds i stället golvet av ljusa framtagna brädor som harmoniserar med den vita platsbyggda köksinredningen. Hemmets badrum är tidlöst renoverat i föreningens regi i samband med stambyte år 2016. Från master bedroom kan ni kliva ut på den rundade balkongen som vetter mot innergården, bort från stadens brus. I österläget kan ni på balkongen avnjuta morgonens första kopp i solen innan ni tar er an dagen. Både sovrummet och den inre hallen har smarta förvaringslösningar i inbyggda originalgarderober för att inte ta upp någon boyta.

Här bor ni i en välskött och stabil förening där TV och bredband ingår i avgiften. Föreningens gruppavtal för både vatten och hushållsel bidrar även till lägre driftkostnader. Med Kungsportsavenyen runt hörnet är området sprudlande där välbesökta restauranger och barer kantar gatorna. För den kulturintresserade finns även några av stadens största museum inom några hundra meters radie, såväl som det fina Konserthuset och Stadsteatern. Promenerar ni ned mot Heden når ni inom några minuter Göteborgs evenemangsstråk med bland annat Ullevi, Scandinavium, Liseberg och Universeum. Även grönskan ligger nära vid avkopplande Näckrosparken och blomstrande Trädgårdsföreningen.

Varmt välkomna att kontakta mäklaren för mer information!

LÄS MER

FAKTA

Område: Lorensberg

Adress: Arkivgatan 6

Antal rum: 2.5

Boarea: 77 kvm

Våningsplan: 5

MÅNADSAVGIFT: 3654 KR/MÅNAD

Pris/bud:

MÄKLARE

DELA:

facebook twitter pinterest email

ENG

PLANRITNINGAR

PLATS

Linda Bundsen

Varje bostadsaffär är unik. Skillnaden mellan att göra en bra affär och riktigt lyckad sådan består av noggranna förberedelser. Genom Lindas erfarenhet och kunskap ser hon till att både säljare och köpare känner sig trygga genom hela processen. Tack vare ett personligt engagemang, erfarenhet sedan 2009 och ett NKI på 9,8% skapas rätt förutsättningar för just din bostadsaffär.

Tack för ditt mail, vi återkommer snarast

Något gick fel, var god försök igen senare

ALLA BILDER

BESKRIVNING

BILDER

PLANRITNINGAR

KARTA

DOKUMENT

KONTAKT

stäng bildvy