Kungsportsavenyen 41 - Residence Christie's International Real Estate

ENG

Residence Logo

Nyhetsbrev

Kontakt

Unik våning med tre balkonger mitt på Avenyn

MÄKLARE: Linda Bundsen

Exklusiv arkitektritad våning på Göteborgs paradgata med tre balkonger, panoramautsikt och högkvalitativt renoverad in i minsta detalj. Hela hemmet andas klass med inredning från bland annat Kvänum, maskinpark från Gaggenau, inbyggda högtalare från Sonance och belysning från Occhio. Helt enkelt ett boende för den kräsne med noll kronor i månadsavgift.

Högst upp i huset med noll kr i avgift och tre balkonger finner ni denna eleganta våning minutiöst renoverad i varje detalj med genomgående stilkänsla och kvalitet. Exklusiv interiör och ett materialval som tilltalar den kvalitetsmedvetna. Slående utsikt över Götaplatsen och Göteborgs paradgata! Hemmet håller en genomgående hög klass där varje rum har en känsla för detaljer och helhet. Spatiösa sällskapsrum som ligger i fil med vackert golv i ask från Baseco, storslagna fönsterpartier med lyxigt inbyggd dimmerbelysning. Från matsalen nås en av bostadens tre fantastiska balkonger med vy över Lorensbergs takåsar.

Smakfullt kök från Kvänum med Brahe inredning och stor köksö med bänkskiva i kvarts. Köket är utrustat med bekvämligheter som bland annat inbyggd kaffemaskin, porslinvärmare, vinkyl, vakuumlåda och kombiångugn. Två sovrum varav master bedroom ligger i anslutning till det större badrummet och en inredd walk-in closet med platsbyggd arbetsplats. Härifrån nås även hemmets andra balkong som vetter mot innergårdens lugna oas.

Bo i ett högt och fritt läge helt utan insyn på en av Göteborgs mest välkända gator. Utanför porten har ni direkt närhet till Avenyns välbesökta restauranger och barer som kantar gatorna. För den kulturintresserade finns även några av stadens största museum inom några hundra meters radie, såväl som det fina Konserthuset och Stadsteatern. Här är innerstadens sprudlande nöjesliv aldrig långt bort.

Varmt välkomna att kontakta mäklaren för mer information!

LÄS MER

FAKTA

Område: Lorensberg

Adress: Kungsportsavenyen 41

Antal rum: 5

Boarea: 136 kvm

Våningsplan: 5

MÄKLARE

DELA:

facebook twitter pinterest email

ENG

SÅLD

Linda Bundsen

Varje bostadsaffär är unik. Skillnaden mellan att göra en bra affär och riktigt lyckad sådan består av noggranna förberedelser. Genom Lindas erfarenhet och kunskap ser hon till att både säljare och köpare känner sig trygga genom hela processen. Tack vare ett personligt engagemang, erfarenhet sedan 2009 och ett NKI på 9,8% skapas rätt förutsättningar för just din bostadsaffär.

Tack för ditt mail, vi återkommer snarast

Något gick fel, var god försök igen senare

ALLA BILDER

BESKRIVNING

BILDER

KONTAKT

stäng bildvy