Källstången 38 - Residence Fastighetsmäklare

sv

Residence Logo

Newsletter

Contact

Tvåplansvilla med slående havsutsikt i Skärhamn

ESTATE AGENT: Linda Bundsen

Mitt bland havsklipporna ligger ett modernt skärgårdskvarter där denna stilsäkra tvåplansvilla befinner sig. Stort altandäck i sydvästläge, balkong i söder och en enastående utsikt mot havshorisonten. Tillhörande fastigheten finns en varmisolerad sjöbod knappt 100 meter bort med flera sovplatser och bastu samt badstege och förtöjningsplats direkt intill.

Mindre än 100 meter från havet med ett högt läge finner ni denna charmiga skärgårdsvilla! Ett välplanerat hem som erbjuder havsutsikt, stort altandäck och balkong med vidsträckt vy över Skärhamns idylliska samhälle och salta klippor. På entréplan möts ni av hemmets sociala del där kök och vardagsrum ligger i en öppen planlösning med utgång till bostadens härliga utomhusmiljö med sol från morgon till kväll. Här erbjuds bekvämligheter som bland annat genomgående golvvärme, välplanerad tvättstuga och ett fullutrustat kök med gott om förvaringsutrymme. Ett av bostadens sovrum och badrum finns även beläget på detta plan.

En trappa upp erbjuds ytterligare sällskapsyta i form av allrum och ett TV-rum, som även kan disponeras som sovrum eller arbetsplats. Ytterligare ett badrum med avkopplande badkar samt ett master bedroom. Stora fönsterpartier släpper in oändligt med ljus och skapar en härlig rymd i rummet tillsammans med den generösa takhöjden. Härifrån når vi bostadens balkong som erbjuder soligt söderläge och plats för utemöbler. Goda förvaringsmöjligheter finns i flertalet garderober, klädkammare, förråd och i bostadens tillhörande garage om cirka 15 kvm.

Nedanför bostaden vid havskanten ligger sjöboden som ger plats för 4-6 sovande gäster med badstege och förtöjningsplats alldeles utanför. Bo på en plats bland klippor och hav där livskvalitén är svårslagen med de charmfulla samhället Skärhamn på gångavstånd. I Skärhamn finns flertalet trevliga restauranger och caféer, glasskiosk, butiker, stor mataffär, apotek, dykcenter, hotell m.m. Det finns även en fin gästhamn med alla bekvämligheter, ett båtcentrum och det välkända Nordiska Akvarellmuseét. Tjörnbron förbinder ön Tjörn med fastlandet och ger bekväm närhet till service och affärer i Stenungssund.

Varmt välkomna till ett fantastiskt hem!

READ MORE

FACTS

Area: Tjörn - Bohuslän

Street Address: Källstången 38

Number of rooms: 5

Living space: 148 kvm

Plot area: 359 kvm

ESTATE AGENT

SHARE:

facebook twitter pinterest email

sv

SOLD

Linda Bundsen

Varje bostadsaffär är unik. Skillnaden mellan att göra en bra affär och riktigt lyckad sådan består av noggranna förberedelser. Genom Lindas erfarenhet och kunskap ser hon till att både säljare och köpare känner sig trygga genom hela processen. Tack vare ett personligt engagemang, erfarenhet sedan 2009 och ett NKI på 9,8% skapas rätt förutsättningar för just din bostadsaffär.

Tack för ditt mail, vi återkommer snarast

Något gick fel, var god försök igen senare

ALL IMAGES

DESCRIPTION

PICTURES

CONTACT

close picture view