Kristinelundsgatan 7 - Residence Christie's International Real Estate

ENG

Residence Logo

Nyhetsbrev

Kontakt

Magnifik sekelskiftesvåning utan månadsavgift

MÄKLARE: Linda Bundsen

Bo i en sekelskiftesdröm utan månadsavgift i ett av Göteborgs mest attraktiva kvarter! Rum i fil, högresta fönster, takhöjd över tre meter och elegant stuckatur ger bostaden dess unika uttryck. Skuldfri förening med lugn innergård och alla bekvämligheter runt hörnet.

Ett Göteborgshem utöver det vanliga i en praktfull och dekorerad fastighet från 1902. De 179 kvadratmeterna pryds av bland annat elegant stuckatur, takrosetter och höga välvda fönster med djupa nischer. Tre stora sällskapsrum ligger i fil mot Teatergatan med en takhöjd om cirka 3,2 meter som skapar en otrolig rymd. Pardörrar med spegelmönster binder samman rummen och på golvet ligger fiskbensmönstrad ekparkett som bevarats väl från fastighetens byggår.

Korridorköket med detaljer i granit och mosaik har utmärkt förvaring i extra långa kökslådor och skåp upp till tak. Härifrån når ni en balkong i sydvästläge med sol hela dagen. Balkongen vetter in mot föreningens innergård och blir en lugn oas avskild från stadens sus. I anslutning till köket finns en privat tvättstuga som komplement till hemmets badrum och gästtoalett. Planlösningen i gavelläge ger ljusinsläpp från fönster i tre väderstreck och utöver en rymlig klädkammare finns även flertalet platsbyggda garderober som ger gott om förvaringsutrymme.

Utan extra kostnad ingår både digital-TV och bredband via den skuldfria föreningen. Från den representativa entrén med tak- och väggmålningar kliver ni direkt ut till Göteborgs mycket populära gator på gränsen mellan Vasastaden och Lorensberg. Med Kungsportsavenyen runt hörnet är området sprudlande och välbesökta restauranger och barer kantar gatorna. För den kulturintresserade finns även några av stadens största museum inom några hundra meters radie, såväl som det fina Konserthuset och Stadsteatern.

Varmt välkomna att kontakta mäklaren för mer information!

LÄS MER

FAKTA

Område: Lorensberg

Adress: Kristinelundsgatan 7

Antal rum: 5

Boarea: 179 kvm

Våningsplan: 1

MÄKLARE

DELA:

facebook twitter pinterest email

ENG

SÅLD

Linda Bundsen

Varje bostadsaffär är unik. Skillnaden mellan att göra en bra affär och riktigt lyckad sådan består av noggranna förberedelser. Genom Lindas erfarenhet och kunskap ser hon till att både säljare och köpare känner sig trygga genom hela processen. Tack vare ett personligt engagemang, erfarenhet sedan 2009 och ett NKI på 9,8% skapas rätt förutsättningar för just din bostadsaffär.

Tack för ditt mail, vi återkommer snarast

Något gick fel, var god försök igen senare

ALLA BILDER

BESKRIVNING

BILDER

KONTAKT

stäng bildvy