Skånegatan 37B - Residence Christie's International Real Estate

ENG

Residence Logo

Nyhetsbrev

Kontakt

Renoveringsdröm med balkong i söder

MÄKLARE: Linda Bundsen

Unik möjlighet att förvärva ett renoveringsobjekt med söderbalkong på populär cityadress! Näst högst upp på Skånegatan 37B ligger denna tvåa med en takhöjd om cirka tre meter och än bevarade sekelskiftesattribut. Här kan ni framhäva hemmets bevarade charm och skapa ett drömhem på en av innerstadens mest attraktiva adresser!

Precis intill Göteborgs evenemangskärna reser sig denna pampiga tegelfastighet från 1913. Näst högst upp i huset ligger denna renoveringspärla med södervänd balkong i lugnt gårdsläge. Trivsamt planerat med en generös takhöjd som inger en luftig känsla och samtliga fönster vetter mot soliga söder. Med kök och vardagsrum vägg i vägg finns möjlighet att slå samman rummen och skapa en öppen planlösning, medan det stora sovrummet är avskilt beläget i motsatt del av hemmet. Under våren 2022 kommer föreningen stå för kostnad och installation av balkongdörr i sovrummet.

Tack vare gårdsläget ligger lägenheten ostört från utomstående ljud och på innergården kan ni umgås vid trevliga sittgrupper och grillplats - en skyddad oas mitt i stan. Föreningen är stabil med god ekonomi och låga avgifter. Gruppanslutning av Telias TV, bredband och telefoni via fiber.

Här bor ni med direkt närhet till det pulshöjande evenemangsstråket. Med ett brett utbud av omtyckta restauranger och caféer längs med Berzeliigatan och Skånegatan blir valmöjligheterna många. Ni bor med bekvämt gångavstånd till en av stadens bättre matbutiker ICA Focus, biograf Bergakungen, Valhallabadet, Liseberg och blomstrande Trädgårdsföreningen. Goda förbindelser når ni från knutpunkten Korsvägen mindre än 100 meter bort där också en av Västlänkens stationer kommer att ligga.

Varmt välkomna att kontakta mäklaren för mer information!

LÄS MER

FAKTA

Område: Lorensberg

Adress: Skånegatan 37B

Antal rum: 2

Boarea: 60 kvm

Våningsplan: 4

MÅNADSAVGIFT: 2515 KR/MÅNAD

Pris/bud:

MÄKLARE

DELA:

facebook twitter pinterest email

ENG

PLANRITNINGAR

PLATS

Linda Bundsen

Varje bostadsaffär är unik. Skillnaden mellan att göra en bra affär och riktigt lyckad sådan består av noggranna förberedelser. Genom Lindas erfarenhet och kunskap ser hon till att både säljare och köpare känner sig trygga genom hela processen. Tack vare ett personligt engagemang, erfarenhet sedan 2009 och ett NKI på 9,8% skapas rätt förutsättningar för just din bostadsaffär.

Tack för ditt mail, vi återkommer snarast

Något gick fel, var god försök igen senare

ALLA BILDER

BESKRIVNING

BILDER

PLANRITNINGAR

KARTA

DOKUMENT

KONTAKT

stäng bildvy