Olof Wijksgatan 4 - Residence Christie's International Real Estate

ENG

Residence Logo

Nyhetsbrev

Kontakt

I hjärtat av Lorensberg

MÄKLARE: Linda Bundsen

Genomgångstvåa på lugn gata med låg avgift och tillgång till uteplats. Ståtlig fastighet från 1917 med unik entré på optimalt läge i city. Avenyns rika utbud av restauranger ligger endast ett stenkast bort, likaså Korsvägens knutpunkt och Näckrosdammens vackra grönska.

Via fastighetens praktfulla entré med unika målningar och dekorationer når ni denna välplanerade citytvåa. Med tillgång till uteplats på innergård som nås direkt från lägenheten har ni den perfekta platsen för bjudningar och sociala tillställningar under sommarsolen. Här bor ni i ett socialt planerat hem med luftiga ytor och härlig rymd med alla bekvämligheter. Stora välvda fönster sätter prägel på bostadens sällskapsrum och köket renoverades så sent som 2019 med kvalitativ inredning. Ett rofyllt sovrum är beläget mot innergården och erbjuder mycket god förvaring bakom skjutdörrar.

Brf Drottningholm nr 8 är en välskött förening med låg avgift samt kollektiv TV- och bredbandsanslutning. Föreningen har ett ypperligt cityläge med Avenyns rika utbud av restauranger, barer och shopping runt hörnet. För den kulturintresserade finns även några av stadens största museum inom några hundra meters radie, såväl som det fina Konserthuset och Stadsteatern. Söker man sig till lugn och ro är det inte långt till stadens grönområden med ljuvliga Näckrosdammen som närmsta granne.

Hjärtligt välkomna på visning!

LÄS MER

FAKTA

Område: Lorensberg

Adress: Olof Wijksgatan 4

Antal rum: 2

Boarea: 89 kvm

Våningsplan: 1

MÄKLARE

DELA:

facebook twitter pinterest email

ENG

SÅLD

Linda Bundsen

Varje bostadsaffär är unik. Skillnaden mellan att göra en bra affär och riktigt lyckad sådan består av noggranna förberedelser. Genom Lindas erfarenhet och kunskap ser hon till att både säljare och köpare känner sig trygga genom hela processen. Tack vare ett personligt engagemang, erfarenhet sedan 2009 och ett NKI på 9,8% skapas rätt förutsättningar för just din bostadsaffär.

Tack för ditt mail, vi återkommer snarast

Något gick fel, var god försök igen senare

ALLA BILDER

BESKRIVNING

BILDER

KONTAKT

stäng bildvy