Västerby Smedjan 1 - Residence Christie's International Real Estate

ENG

Residence Logo

Nyhetsbrev

Kontakt

Insynsfri strandtomt med pool, bastu och sjöutsikt

MÄKLARE: Thomas Swenson

Attraktiv strandtomt, en lantlig oas, ogenerat belägen just där Stora och Lilla Rängen förenas. Toppmodernt bostadshus i ett plan med lättskött tomt, gästhus, pool, bastuhus, och egen brygga.

Avskilt, stilla och fridfullt beskriver denna välskötta strandtomt på ogenerat läge. Ett enplanshus, centralt beläget på tomten, välkomnar dig med ett generöst sällskapsrum där stora fönsterpartier ger en magnifik direktkontakt med framförliggande vattenspegel. Gränsen mellan ute och inne suddas ut, och från vardagsrummet kan du kliva ut på den stenbelagda uteplatsen med landskapsvy.

Bostadshusets högkvalitativa material och toppmoderna utrustning skapar ett bekvämt boende. De öppna ytorna delas av med en ståtlig eldstad och här flödar ljuset in från flera takfönster. På vardera sida av sällskapsrummet ligger flera rymliga sovrum såväl som fullt inredda bad- och duschrum.

Tomten är lättskött och erbjuder ett separat gästhus med plats för flera övernattningsgäster. En pool med intilliggande bastuhus och uteplats blickar ut över vattnet, och via en privat stig når du en egen brygga med båtplats. På fastigheten finns också ett rymligt tvåbilsgarage och uppfarten rymmer ytterligare parkerade fordon.

Denna lantliga oas är något utöver det vanliga. På tillräckligt avstånd ligger det första hålet på Västerby GK och med smidig anslutning till landsväg tar du dig snabbt till Linköping.

Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare Thomas Swenson för mer information!

LÄS MER

FAKTA

Område: Östergötland

Adress: Västerby Smedjan 1

Antal rum: 7

Boarea: 180 kvm

Biarea: 80 kvm

Tomtarea: 1717 kvm

Pris/bud: 14 500 000 KR

MÄKLARE

DELA:

facebook twitter pinterest email

ENG

PLANRITNINGAR

PLATS

Thomas Swenson

Thomas har varit verksam som fastighetsmäklare sedan 1999. Med sina många år i branschen har han stor erfarenhet och kunskap om marknaden. Med siktet inställt på kvalitet och kundnöjdhet går han helhjärtat in i varje uppdrag. Att få representera några av Sveriges vackraste och mest exklusiva hem och gårdar under varumärket Residence Christie´s ser han som ett stort privilegium. Thomas bor med sin familj på en gård strax söder om Linköping och som fastighetsmäklare är hans verksamhetsområde Linköping och Östergötland med omkringliggande landskap.

Tack för ditt mail, vi återkommer snarast

Något gick fel, var god försök igen senare

ALLA BILDER

BESKRIVNING

BILDER

PLANRITNINGAR

KARTA

KONTAKT

stäng bildvy