Komstadsvägen 34 - Residence Christie's International Real Estate

ENG

Residence Logo

Nyhetsbrev

Kontakt

En bostad, ett Drömbageri, en gammal skola och biograf med en spännande historia.

MÄKLARE: Camilla Eggenberger

Inbäddad i prunkande trädgård med milsvid utsikt och bra affärsläge.

Mäktig skånelänga som i alla tider fungerat som samlingspunkt, både som byns skola och biograf. Privatbostad för den stora familjen och på senare år som livsstilsbutik, med kombinerat boende, nu senast som det populära Drömbageriet som både har många lokala stammisar men även turister som vallfärdar. Vill man fortsätta driva cafe/bageri kan den maskinella utrustningen ingå, om inte är det enkelt att istället få plats för den stora familjen, generationsboende eller ett stort sommarställe.

Nuvarande ägares privata boendedel omfattar en välkomnande hall som öppnar upp mot det gigantiska kök, matsals och sällskapsrummet. Här strålar ljuset från fem stora fönster och pryds av en eldstad i mitten. Stort kaklat duschrum i anslutning till hall och förråd.

Övre plan innehar ett rofyllt sovrum med inbyggd förvaring , stort kontor/arbetsrum samt en helt öppen yta om ca 130 kvm med många möjligheter att dela av för fler sovrum eller sällskapsyta.

Bageri/cafe har egen entré med ljuvlig gammeldags butik/konditori, tre personligt inredda rum för cafegäster samt hela trädgården med luftigt utställda cafemöbler.

Fastigheten är besiktigad, se protokoll under dokument.

LÄS MER

FAKTA

Område: Österlen

Adress: Komstadsvägen 34

Antal rum: 8

Boarea: 267 kvm

Biarea: 90 kvm

Tomtarea: 1491 kvm

Pris/bud: 3 695 000 KR

MÄKLARE

Camilla Eggenberger

070-899 18 88

[email protected]

DELA:

facebook twitter pinterest email

ENG

PLATS

Camilla Eggenberger

Camilla startade sin karriär som mäklare 1989 och har sedan dess förmedlat 1000-tals våningar och villor samt har under många år arbetat i en ledande position som mäklare för gårdar på en ansedd byrå. Hon är väl förtrogen med allt från exklusiva lägenheter till slott med expertområde i Stockholm och Skåne men har även arbetat över hela Mellansverige.
Camillas passion är att tillgodose varje uppdragsgivares unika omständigheter och hitta objektens speciella egenskaper, allt för att erbjuda intressenter den bästa helhetslösningen. Hennes motto är: inget är omöjligt, bara olika lätt!

Tack för ditt mail, vi återkommer snarast

Något gick fel, var god försök igen senare

ALLA BILDER

BESKRIVNING

BILDER

KARTA

DOKUMENT

KONTAKT

stäng bildvy