Baggekulla 104 - Residence Christie's International Real Estate

ENG

Residence Logo

Nyhetsbrev

Kontakt

Gård om 30 ha med lång strandlinje i sydväst

MÄKLARE: Martin Haraldsson

Baggekulla gård har lång strandlinje mot sjön Lönern belägen 20 min norr om Ulricehamn. Lämplig för fortsatt turistverksamhet, generationsboende eller hästverksamhet. Vid stranden finns badplats med flytbrygga, vindskydd och grillplats.

Lantgård om 30 ha med lång strandlinje mot sjön Lönern belägen endast 20 min norr om Ulricehamn. Mangårdsbyggnaden ligger högt placerad med vacker sjöutsikt och de egna betesmarkerna. Bostadsbyggnaderna används idag för veckouthyrning, inägorna betas av gårdens kor och hästar. Det finns totalt fyra bostadshus med en sammanlagd boyta på 440 kvm, varav mangårdsbyggnaden omfattar 190 kvm.

Privat uppfart till gårdsplan med utsmyckning av gedigna grindstolpar i sten. Trädgård med vårdträd och trädgårdsbuskar.
Vid strandkanten finns badplats med flytbrygga, vindskydd och grillplats.

I gårdssamlingens västra del finns två ekonomibyggnader. Den ena används till förråd samt lösdriftsstall för hästar. I anslutning till denna finns även en paddock. Den större ladan används i dagsläget som festlokal och lager men skulle relativt enkelt kunna ändras till ett fullödigt häststall. Solcellsanläggning installerad -19 med en beräknad kapacitet på 40 000 kWh.

Gården lämpar sig väl för lantligt boende med möjlighet till hästverksamhet eller småskalig djurhållning, alternativt fortsatt utveckling av turistverksamhet/konferensanläggning .

Varmt välkommen till Baggekulla gård!

LÄS MER

FAKTA

Område: Västra Götaland

Adress: Baggekulla 104

Boarea: 440 kvm

Tomtarea: 30.9565 ha

Pris/bud: 12 000 000 KR

MÄKLARE

Martin Haraldsson

070-910 86 22

[email protected]

DELA:

facebook twitter pinterest email

ENG

PLATS

Martin Haraldsson

Martin Haraldsson har varit verksam som fastighetsmäklare sedan 2012, han är även utbildad jägmästare och efter tio år inom skogsindustrin och skogsförvaltning har han en gedigen erfarenhet av skogsfrågor. Han summerar nu tjugo år inom skogs- och fastighetsbranschen. Martin är idag en av de mest kompetenta mäklarna på jord- och skogsfastigheter i Sverige. Han kan hantera stora komplexa försäljningsprocesser som bland annat ansvarig mäklare för utförsäljningen av Stora Ensos och Gysinges bolagsskog på västkusten som genomfördes på miljardnivå. Därtill har han ett stort intresse att utföra ett förstklassigt arbete med att förmedla mindre och välbelägna gårdar i mellan och västra delen av Sverige. Martin är själv skogsägare och har bred erfarenhet av skog och lantbruk samt ett outtröttligt jaktintresse.

Martin bor idag med sin familj i den västsvenska pärlan Falkenberg.

Tack för ditt mail, vi återkommer snarast

Något gick fel, var god försök igen senare

ALLA BILDER

BESKRIVNING

BILDER

KARTA

KONTAKT

stäng bildvy