Lejeby 156 - Residence Christie's International Real Estate

ENG

Residence Logo

Nyhetsbrev

Kontakt

Ön - en oas i Halland

MÄKLARE: Martin Haraldsson

Kursgård i avskilt och lugnt läge 15 min utanför Laholm. Fastigheten lämpar sig väl som kursgård, hotell eller turistdestination alternativt privat boende med småskalig djurhållning eller hästhållning.

Kursgård i avskilt och lugnt läge 15 min utanför Laholm. Fastigheten som går under namnet Ön erbjuder 34 hotellrum med matsal och restaurangkök samt flertalet mötesrum i varierande storlek med en total boyta på 1980 m². Fastighetens storlek uppgår till 14 ha, bestående av betesmark och lummiga lövskogar som inramas av ån Lagan.

På Ön finns det goda förutsättningar att bedriva olika typer av verksamheter. Ett självklart alternativ är att fortsätta som konferensanläggning med förträffliga möjligheter att skapa helhetsupplevelser för en eller flera grupper samtidigt. Detta då de fyra konferensrummen ligger separerat ifrån varandra och därmed kan olika sällskap vara på plats parallellt men konferera enskilt. Dessutom med möjlighet till att utöka upplevelsen för gästerna med fiske, naturäventyr och eventuell glamping och bad.

Med hänsyn till det privata och mycket natursköna läget som fastigheten har, finns en stor potential att komplettera konferensverksamhet med en annan verksamhet så som exempelvis bröllop, privata festligheter eller publika festivaler. Alternativt att utöka boendet till en ren hotell/spaverksamhet eller utveckla platsen till en Ekoby med möjlighet till kursverksamhet.

Då det finns 34 hotellrum med möjlighet att addera ytterligare rum skulle fastigheten även kunna fungera som äldreboende eller annan typ av gruppboende. Merparten av byggnaderna har enbart ett plan och redan nu finns det gemensamhetsutrymmen i form av restaurangkök och matsal.

Varmt välkomna att kontakta mäklaren för mer information!

LÄS MER

FAKTA

Område: Västkusten

Adress: Lejeby 156

Boarea: 600 kvm

Tomtarea: 14.2 ha

Pris/bud: 15 000 000 KR

MÄKLARE

Martin Haraldsson

070-910 86 22

[email protected]

DELA:

facebook twitter pinterest email

ENG

PLANRITNINGAR

PLATS

Martin Haraldsson

Martin Haraldsson har varit verksam som fastighetsmäklare sedan 2012, han är även utbildad jägmästare och efter tio år inom skogsindustrin och skogsförvaltning har han en gedigen erfarenhet av skogsfrågor. Han summerar nu tjugo år inom skogs- och fastighetsbranschen. Martin är idag en av de mest kompetenta mäklarna på jord- och skogsfastigheter i Sverige. Han kan hantera stora komplexa försäljningsprocesser som bland annat ansvarig mäklare för utförsäljningen av Stora Ensos och Gysinges bolagsskog på västkusten som genomfördes på miljardnivå. Därtill har han ett stort intresse att utföra ett förstklassigt arbete med att förmedla mindre och välbelägna gårdar i mellan och västra delen av Sverige. Martin är själv skogsägare och har bred erfarenhet av skog och lantbruk samt ett outtröttligt jaktintresse.

Martin bor idag med sin familj i den västsvenska pärlan Falkenberg.

Tack för ditt mail, vi återkommer snarast

Något gick fel, var god försök igen senare

ALLA BILDER

BESKRIVNING

BILDER

PLANRITNINGAR

KARTA

DOKUMENT

KONTAKT

stäng bildvy