Björkhaga Strandby - Residence Christie's International Real Estate

ENG

Residence Logo

Nyhetsbrev

Kontakt

Högklassiga Björkhaga Strandby på Gotlands västra kust

MÄKLARE: Thomas Swenson

Tre mil söder om Visby kan du förvärva och utveckla ett turistparadis. Med en unik egenägd strandremsa, en stilfull strandby och befintlig restaurang i ryggen finns goda förutsättningar att fortsätta bygga en dröm.

Tre mil söder om Visby strax nedanför pittoreska Kovik fiskeläge, varsamt omsluten i Björkhagalagunen, kan detta turistparadis förvärvas. Med en unik egenägd strand, en stilfull strandby och befintlig restaurang i ryggen finns goda förutsättningar att fortsätta bygga en dröm. 2015 påbörjades den genomtänkta utvecklingen av naturområdet till en modern, välordnad semesterort. Björkhaga Strandby är således redan idag ett attraktivt och populärt resmål, en stabil verksamhet med sällsynt utvecklingspotential till att bli en än mer lönsam resort. De unika förutsättningarna ger oändliga möjligheter.

För mer information, varmt välkommen att kontakta Thomas Swenson på [email protected]

LÄS MER

FAKTA

Område: Björkhaga Strandby

Adress: Björkhaga Strandby

Tomtarea: 1.2956 ha

Pris/bud: Pris på förfrågan

MÄKLARE

DELA:

facebook twitter pinterest email

ENG

PLATS

DOKUMENT

Thomas Swenson

Thomas har varit verksam som fastighetsmäklare sedan 1999. Med sina många år i branschen har han stor erfarenhet och kunskap om marknaden. Med siktet inställt på kvalitet och kundnöjdhet går han helhjärtat in i varje uppdrag. Att få representera några av Sveriges vackraste och mest exklusiva hem och gårdar under varumärket Residence Christie´s ser han som ett stort privilegium. Thomas bor med sin familj på en gård strax söder om Linköping och som fastighetsmäklare är hans verksamhetsområde Linköping och Östergötland med omkringliggande landskap.

Tack för ditt mail, vi återkommer snarast

Något gick fel, var god försök igen senare

ALLA BILDER

BESKRIVNING

BILDER

KARTA

DOKUMENT

KONTAKT

stäng bildvy