Bottentrålsvägen 17 - Residence Christie's International Real Estate

ENG

Residence Logo

Nyhetsbrev

Kontakt

Smakfullt och havsnära i Ystad Nybrostrand

MÄKLARE: Jörgen Göransson

Med golfvagnen i släptåg tar det cirka 5 minuter att gå till Ystads golfbana. Via gång- och cykelstigen under Österleden når vi en av Sveriges bästa badstränder än snabbare.

Smakfull, generös och bekväm 1-plans villa belägen perfekt för dig som önskar ett boende där ljuset och den ytterst trivsamma planlösningen har fått ta plats. Solpanelerna hjälper oss att nå en attraktiv boendeekonomi. Vi parkerar bilen på den väl tilltagna biluppfarten. Vi ser att det finns både garage/förråd och en generös dubbelcarport. Vi når, via en välkomnande framsida och entré, hallen på villans långsida. Vi öppnar dörren och möts av ett underbart ljus från söder. Vi blickar in i vardagsrummet och känslan är otroligt positiv. Vardagsrummet, med sitt ryggåstak och ljus, knyter genom de generösa dörrpartierna mot trädgården och dess härligt stora terrass samman miljöerna inne såväl som ute på ett lysande bra sätt. Vi möter ett modernt och smakfullt kök med köksö och matplats intill. Master bedroom med stort och modernt badrum on suite samt utgång till uteplats. Vidare finner vi ytterligare 3 sovrum, varav ett med utgång till trädgården och ett som med fördel kan användas som arbetsrum, samt ett modernt och fräscht badrum i anslutning till dessa tre sovrum. Groventré/tvätt tillsammans med bra förvaringsutrymmen finns också. En mycket bra och funktionell planlösning. Trädgården är välskött och tilltalande. Vi finner både grönsaker, träd och buskar. Stor och fin gräsmatta. Omgivningarna är bästa tänkbara med närhet till busshållplats. Sammantaget en generös och ljus bostad belägen nära golf, bad och underbara vandringsleder i Ystad Sandskog. Välkommen till Bottentrålsvägen 17 i Nybrostrand!

LÄS MER

FAKTA

Område: Nybrostrand

Adress: Bottentrålsvägen 17

Antal rum: 5

Boarea: 160 kvm

Tomtarea: 1346 kvm

MÄKLARE

Jörgen Göransson

070-617 96 90

[email protected]

DELA:

facebook twitter pinterest email

ENG

SÅLD

Jörgen Göransson

Jörgen är en av de mest erfarna fastighetsmäklarna i Skåne. Alltid tillgänglig, lätt att nå, affärsmässig, resultatinriktad och alltid uppdaterad. Jörgen förmedlar både villor i tätorten, gårdar, lantbruk och kommersiella fastigheter såväl som fritidsfastigheter med unika lägen runt om i Skåne. Mycket på grund av hans gedigna kunskap och Residence Christies nätverk har Jörgen lyckats göra ett flertal rekordförsäljningar på olika orter i Skåne. Jörgen har varit i branschen sedan 1989 och är registrerad fastighetsmäklare sedan 1990. Med en fastighetsmäklare som Jörgen med sin långa erfarenhet och sin kunskap tar Ni er försäljning till en ny nivå. Välkommen!

Tack för ditt mail, vi återkommer snarast

Något gick fel, var god försök igen senare

ALLA BILDER

BESKRIVNING

BILDER

KONTAKT

stäng bildvy