Sövdevägen 220-5 - Residence Christie's International Real Estate

ENG

Residence Logo

Nyhetsbrev

Kontakt

Destination Valleröds Gård på Romeleåsen strax utanför Blentarp i Skåne

MÄKLARE: Jörgen Göransson

Naturskönt belägen hästgård med belyst ovalbana, ridbana och passbana samt drygt 7,5 hektar mark med sagolik utsikt över det skånska landskapet. Bostadshus med separat lägenhet samt äldre boningshus med underbar innergård. Stall, rund korral och utestall i skogsbacke.

Valleröds Gård är belägen där naturen är som vackrast. Ridvägarna, marken, skogen och naturen andas häst. Trakten kring Blentarp har under årens lopp utvecklats till att bli hästfolkets favorit. Sövdesjön, bra service, naturen, folket och bra skolor och service bara någon minut bort gör att Valleröds Gård tillsammans med sin välkända verksamhet blivit lite av en destination under årens lopp. Nu är Valleröds Gård till salu!
Belyst ovalbana, belyst ridbana, belyst passbana, rasthagar, egen skogsbacke med utestall och till det en gårdsmiljö som bjuder på tre potentiella bostäder.
Den gamla genuina bostadsdelen som tillsammans med det äldre stallet bildar en separat U-gård inom gårdsbilden är unikt i sig. Innergården bjuder på solljus och traditionella putsade fasader. Lägg till detta en sammanhängande gårdsmiljö strax intill där det sedan 2009 nyuppförda bostadshuset med sin separata lägenhet i anslutning som tillsammans med stall, utestall och förvaringsutrymmen bildar ännu en tilltalande gårdsmiljö - allt inom samma fastighet.
På Valleröds Gård finner vi även ett separat kontorsrum, generös maskinhall, frigångsanläggning i skogsbacke, stora och fina inhägnade hästhagar, nyare stallbyggnad med stora boxar och till det en sluten korral för träning.
När vi sammanställer allt framstår Valleröds Gård som en gård som är inriktad på islandshästar och som har alla de egenskaper som en verksamhet behöver inom kategorin för att kunna bedrivas och utvecklas på bästa sätt samt som knyter samman tre boenden inom en gårdsbild. Allt på ett smakfullt och tilltalande sätt.
Välkommen till Valleröds Gård i Blentarp!

LÄS MER

FAKTA

Område: Blentarp Valleröds Gård

Adress: Sövdevägen 220-5

Antal rum: 4

Boarea: 150 kvm

Tomtarea: 7.6691 ha

Pris/bud: 7 995 000 KR

MÄKLARE

Jörgen Göransson

070-617 96 90

[email protected]

DELA:

facebook twitter pinterest email

ENG

PLANRITNINGAR

PLATS

Jörgen Göransson

Jörgen är en av de mest erfarna fastighetsmäklarna i Skåne. Alltid tillgänglig, lätt att nå, affärsmässig, resultatinriktad och alltid uppdaterad. Jörgen förmedlar både villor i tätorten, gårdar, lantbruk och kommersiella fastigheter såväl som fritidsfastigheter med unika lägen runt om i Skåne. Mycket på grund av hans gedigna kunskap och Residence Christies nätverk har Jörgen lyckats göra ett flertal rekordförsäljningar på olika orter i Skåne. Jörgen har varit i branschen sedan 1989 och är registrerad fastighetsmäklare sedan 1990. Med en fastighetsmäklare som Jörgen med sin långa erfarenhet och sin kunskap tar Ni er försäljning till en ny nivå. Välkommen!

Tack för ditt mail, vi återkommer snarast

Något gick fel, var god försök igen senare

ALLA BILDER

BESKRIVNING

BILDER

PLANRITNINGAR

KARTA

DOKUMENT

KONTAKT

stäng bildvy