Nybylundsvägen 22 - Residence Christie's International Real Estate

ENG

Residence Logo

Nyhetsbrev

Kontakt

Sekelskiftesvilla med södervänd sjötomt , skog och totalt ca 39 hektar mark.

MÄKLARE: Camilla Eggenberger

Vackert beläget hus med mycket potential , brygga, strand och båthus. Gedigen sekelskiftesvilla med pampiga sällskapsutrymmen som har storslagen utsikt mot vattnet och flertalet eldstäder samt många sovrum. Omfattande renoveringsbehov men oslagbart charmigt som behöver mycket omsorg och kärlek. Skog Det finns en skogsbruksplan upprättad över skogsinnehavet. Skogsbruksplanen har gjorts av skogsägarföreningen Mellanskog i januari 2020. Skogsarealen uppgår till 33,4 hektar produktiv skogsmark av den totala arealen om 39,2 hektar. Medelboniteten uppgår till 7,4 m³sk/ha och år Fastighetens virkesförråd beräknas uppgå till 4500 m³sk efter justering för tillväxt och genomförda uttag. Under året har avdelningarna 1, 10 och 11 avverkats med ett uttag på 1393 m³fub. Dessförinnan upparbetades 920 m³fub spridda vindfällen efter stormen Alfrida -19. Även efter årets avverkning har området drabbats av stormskador. Mellanskog är kontaktade för att upparbeta även de senaste stormskadorna. Se skogsbruksplan för ytterligare detaljer Jakt Jakten är fri för köparen på tillträdesdagen. Jaktbart vilt i området är framför allt vildsvin och rådjur samt sedvanligt småvilt. På fastigheten finns en inarbetad åtel för vildsvin. Fiske Fastigheten har andel i ett flertal samfällda fisken för området.

LÄS MER

FAKTA

Område: Norrtälje

Adress: Nybylundsvägen 22

Antal rum: 10

Boarea: 315 kvm

Biarea: 35 kvm

Tomtarea: 39.2 ha

Pris/bud: 25 000 000 KR

MÄKLARE

Camilla Eggenberger

070-899 18 88

[email protected]

DELA:

facebook twitter pinterest email

ENG

PLANRITNINGAR

PLATS

Camilla Eggenberger

Camilla startade sin karriär som mäklare 1989 och har sedan dess förmedlat 1000-tals våningar och villor samt har under många år arbetat i en ledande position som mäklare för gårdar på en ansedd byrå. Hon är väl förtrogen med allt från exklusiva lägenheter till slott med expertområde i Stockholm och Skåne men har även arbetat över hela Mellansverige.
Camillas passion är att tillgodose varje uppdragsgivares unika omständigheter och hitta objektens speciella egenskaper, allt för att erbjuda intressenter den bästa helhetslösningen. Hennes motto är: inget är omöjligt, bara olika lätt!

Tack för ditt mail, vi återkommer snarast

Något gick fel, var god försök igen senare

ALLA BILDER

BESKRIVNING

BILDER

PLANRITNINGAR

KARTA

DOKUMENT

KONTAKT

stäng bildvy