Merlovägen 1A - Residence Fastighetsmäklare

sv

Residence Logo

Newsletter

Contact

Villa Merlo - Timrå

ESTATE AGENT: Martin Sundström

Omgiven av en vacker engelsk park och högt beläget med utsikt över dalgången ligger Villa Merlo, eller Merlo slott. Under åren 1883-1885 uppfördes residenset som sommarbostad åt direktör och grosshandlare Fredrik Bünsow. Han var en av de sk träpatronerna och familjen ägde flera sågverk och stora skogsegendomar runt om i bygden. Villan var bostad fram till 1950-talet, för att därefter fungera som representation, arkiv och kontor åt Svenska Cellulosa Aktiebolag (SCA). Förutom Villan ingår även ett mindre bostadshus, ekonomibyggnader och park, fruktträdgård, skog och betesmark på tillsammans ca 7 ha.

READ MORE

FACTS

Area: Medelpad

Street Address: Merlovägen 1A

Living space: 1115 kvm

Other space: 197 kvm

Plot area: 7.2 ha

Price/offer: PRICE UPON REQUEST

ESTATE AGENT

Martin Sundström

070-617 07 33

[email protected]

SHARE:

facebook twitter pinterest email

sv

LOCATION

DOCUMENTS

Martin Sundström

När Martin blev färdig agronom år 2000, valde han att direkt komplettera med en examen till fastighetsmäklare. Han summerar nu drygt 20 år med olika arbeten inom fastighetsförmedling, ekonomirådgivning och även finansiering av jord och skog. Resultatet är att Martin idag är en toppmäklare som är erfaren, lyhörd och kan driva komplexa processer. Han hanterar alla steg i en försäljning och ser till att både säljare och köpare blir nöjda.
Parallellt med arbetet som mäklare på Residence driver han även en större skogsgård med flera olika verksamheter. Då gården varit i släkten sedan 1700-talet är Martin väl förtrogen med ansvaret och känslan att förvalta något till nästa generation.

Martin bor idag med familjen utanför Linköping och har gården på det Småländska höglandet. Med fötterna både i den östgötska myllan och den småländska skogen är Östergötland och Småland Martins expertområden, men han åtar sig gärna uppdrag i de kringliggande landskapen. Martin har även kunskap om bostäder och fritidshus i skärgården. Varmt välkommen att höra av dig till en av våra duktiga mäklare med allt från värdering till rådgivning!

Tack för ditt mail, vi återkommer snarast

Något gick fel, var god försök igen senare

ALL IMAGES

DESCRIPTION

PICTURES

SHOW LOCATION

DOCUMENTS

CONTACT

close picture view