Ingelse backe 28B - Residence Christie's International Real Estate

ENG

Residence Logo

Nyhetsbrev

Kontakt

Arkitektritad nyproduktion med sjöutsikt

MÄKLARE: Jonas Martinsson

I utkanten av populära Hindås med bästa västerläge och utsikt över Nedsjön. Här finns alla bekvämligheter samt en stor tomt med pool, garage, friggebod och härliga gröna ytor.

I naturnära Hindås med utsikt i väster över Västra Nedsjön är denna nyproducerade villa om cirka 195 kvm belägen. Här finns bad och natur runt knuten och utsikten över sjön och skogar är rogivande. Villans kvadratmeter är fördelade på tre till fem sovrum samt flera sällskapsutrymmen. Överallt i huset är utsikten mot sjön och naturen i väster närvarande. Nedre plan har sammanhängande öppna sällskapsytor med stora fönsterpartier ut mot trädgården där en pool om 4*8 m huserar. Flera dörrar ut mot poolen möjliggör vardagsbad i bästa solläge och underbara middagar i kvällssolen. Vidare finns två sovrum samt ett stor badrum och tvättstuga. På övre plan hittar vi allrum samt ett betagande master bedroom där sjöutsikten är om möjligt än bättre. Här finns stort härligt badrum en suite samt walk in closet - allt för att skapa en komplett sovrumssvit. Utanför sovrummet är en rymlig terrass om cirka 48 kvm belägen i både väster och söder, där allt från spabad till solsängar får plats. Mastersviten är som en egen våning i huset avsedd för avslappning och rogivande stunder. På övre plan finns möjlighet att få till ytterligare ett eller två sovrum om behovet finns. Runt delar av huset finns ett trädäck med överhäng som gör det praktisk och enkel att ta sig runt villan.

Tomten om 2 494 kvm erbjuder så mycket mer än en pool i väster. Här finns stora altandäck, garage om ca 60 kvm, förråd om ca 30 kvm och härliga generösa ytor för såväl lek och spring som återhämtning och avkoppling.

Hindås tronar än idag som en av Göteborgarnas favoritsommarorter. Hit for man redan från tidigt 1900-tal då flera av ortens vackra jugendbyggnader uppfördes tillsammans med flera representativa privata villor vid sjöarna. Här är sjöarna och naturen alltid nära, sommarens bästa dag blir en spontan solig vardag vid någon av de många badplatserna eller vid poolen. Det höga läget borgar för bättre vintrar än någon annanstans på samma avstånd till kusten. Ortens hoppbackar och tradition av friluftsaktivitet är än idag en starkt bidragande faktor till att du älskar Hindås vid första ögonblicket.

Huset uppförs av Lyckåsen Byggentreprenad, ett lokalt företag som gjort flera uppskattade projekt på orten. Huset planeras vara inflyttningsbart till sommaren. En del önskemål om ytskikt och mindre korrigeringar av planlösningen kan göras. Välkommen!

LÄS MER

FAKTA

Område: Hindås

Adress: Ingelse backe 28B

Antal rum: 6

Boarea: 195 kvm

Biarea: 90 kvm

Tomtarea: 2498 kvm

Pris/bud: 11 975 000 KR

MÄKLARE

DELA:

facebook twitter pinterest email

ENG

PLANRITNINGAR

PLATS

Jonas Martinsson

Jonas har huvudansvaret för komplexa bostadsförsäljningar och gårdsförsäljningar med utgångspunkt från västkusten. Han har gjort flera rekordförsäljningar för villor i Båstad, Torekov, Halmstad, Marstrand, Fjällbacka och Göteborg. Han är även tillsammans med Henric Falkenberg grundstommen i RC:s framgångsrika gårdsmäklarteam och de arbetar över hela södra Sverige med allt från välbelägna mindre gårdar till slott och större egendomar. Jonas är mycket allround och klarar av alla typer av komplexa försäljningar, även fastigheter som ligger i bolag.

Jonas började arbeta inom branschen 2001 med kommersiella fastigheter, strax därefter inriktade han sig på att arbeta med exklusiva boenden men främst gårdar. Sedan dess har han varit en starkt bidragande faktor till att bygga upp gårdssidan hos Residence. Han är en av grundarna till Residence och var tidigare verksam i Stockholmsområdet. Han har en universitetsexamen som Lantmästare och väl bevandrad inom jord och skog men jobbar även med komplexa försäljningar av villor och attraktiva fritidshus. Jonas är uppvuxen på en gård strax utanför Varberg på västkusten och har idag hela västkusten, Skåne och inlandet som arbetsområde. På fritiden spenderar han gärna tid i naturen eller idrottar.

Tack för ditt mail, vi återkommer snarast

Något gick fel, var god försök igen senare

ALLA BILDER

BESKRIVNING

BILDER

PLANRITNINGAR

KARTA

DOKUMENT

KONTAKT

stäng bildvy