Gässhult Höjden 1 - Residence Christie's International Real Estate

ENG

Residence Logo

Nyhetsbrev

Kontakt

Vackra Villa Kulla - en rofylld oas

MÄKLARE: Camilla Eggenberger

Högt upp på kullen med avskilt läge utan nära grannar eller insyn. Bara tystnaden, lugnet, himlen, fälten och Smålands eget Hawaii som grannar. Denna boendedröm är skapad av paret som förädlat sin alldeles egen hideaway.

Ett oemotståndligt hus där lugnet är den största tillgången. Från vägen liknar villan fortfarande det klassiska hus det en gång var, men väl uppe på kullen slås du av de moderna tillval och ombyggnader som skapats i en perfekt kombination med originalet. Ett ståltak har ersatt det gamla tegeltaket, golvet är slipat och målat högblankt för att reflektera varenda solstråle och på fasaden i norr reser sig höga fönster som suddar ut gränsen mot naturen utanför.

Solen går upp över träden bakom huset och här kan frukosten avnjutas på den stora träterrassen som även har plats för större sällskap. Varmare dagar finner du i stället skuggan här senare på dagen. Inbyggd i terrassen ligger en vacker spegelbassäng som blir röd av det järnhaltiga vattnet från området – ett färginslag bland de grå och svarta tonerna som karaktäriserar huset.

Interiört erbjuds öppna ljusa ytor med två bevarade kakelugnar, en ny vedspis, specialbyggt kök med restaurerad pizzaugn samt en vacker helvirkesvägg som fått komma fram under husets renoveringar. På övre plan finns så mycket som tre hela krypin för rofyllda nätter och ett mysigt vardagsrum där kvällssolen skiner in. Badrummet är även det helt renoverat med vackert marockanskt klinkergolv och duschhörna i zinkplåt.

Fältet mellan hus och skog får ofta besök av bland annat rådjur och fåglar som förgyller utsikten. På tomten finns ett gästhus/förråd om cirka 20 kvm och en gammal bastu som nu används som vedförråd. Varmt välkommen till en plats där du får ro och kan koppla bort vardagen, en stilla oas med smidig anslutning till lands- och motorväg.

LÄS MER

FAKTA

Område: Ljungby- Lagan

Adress: Gässhult Höjden 1

Antal rum: 7

Boarea: 210 kvm

Biarea: 40 kvm

Tomtarea: 1621 kvm

Pris/bud: 4 000 000 KR

MÄKLARE

Camilla Eggenberger

070-899 18 88

[email protected]

DELA:

facebook twitter pinterest email

ENG

PLANRITNINGAR

PLATS

Camilla Eggenberger

Camilla startade sin karriär som mäklare 1989 och har sedan dess förmedlat 1000-tals våningar och villor samt har under många år arbetat i en ledande position som mäklare för gårdar på en ansedd byrå. Hon är väl förtrogen med allt från exklusiva lägenheter till slott med expertområde i Stockholm och Skåne men har även arbetat över hela Mellansverige.
Camillas passion är att tillgodose varje uppdragsgivares unika omständigheter och hitta objektens speciella egenskaper, allt för att erbjuda intressenter den bästa helhetslösningen. Hennes motto är: inget är omöjligt, bara olika lätt!

Tack för ditt mail, vi återkommer snarast

Något gick fel, var god försök igen senare

ALLA BILDER

BESKRIVNING

BILDER

PLANRITNINGAR

KARTA

DOKUMENT

KONTAKT

stäng bildvy