Sandbyvägen 6 - Residence Christie's International Real Estate

ENG

Residence Logo

Nyhetsbrev

Kontakt

Möjligheternas hus med egen privat boulebana centralt Borrby by.

MÄKLARE: Camilla Eggenberger

Charmerande hus som idag är en ytterst personlig bostad med vintage deluxe känsla. Insynsskyddad underbar trädgård med sol från tidig morgon till sen kväll med många naturliga uteplatser. Idag används del av huset som ateljé /butik/showroom och den andra delen som privat och personligt boende där varje rum upplevs som en upptäcktsfärd.

Blomstrande Borrby med cykelavstånd till Borrby Strand, pittoreska antikvariat, restauranger, biograf, ateljéer och en av Österlens bästa livsmedelsbutiker med lokala råvaror.

Huset som uppfördes på 1800-talets andra hälft, rymmer så många olika rum och upplevelser med en trädgård helt utan insyn och inrett som ett rum i rummen.
Idag finns två entréer, den första leder till ägarinnans färgglada ateljé med tavlor, textilier. Ett bedårande vardagsrum inramar och det exotiska badrummet lockar till långa besök. Ett idealiskt läge för all sorts affärsverksamhet/butik/showroom/övrigt där den naturliga tillströmningen till Ica butiken lockar året runt.

Privata delen av huset har en egen avskild entré, med första våningens sällskapsutrymmen i vinkel med mysig vardagsrumsdel/matsalsdel för många gäster invid köket och utgången till trädgården. På nedre plan finns också ett badrum som känns mer som ett vilorum och en "walk in closet" /tvättstuga "to die for".
Övre plan har ytterligare en wc med fönster, tv-rum/extra vardagsrum samt rejäla sovrum.

Säljaren har installerat solceller 2019 och fiber 2021.
Garage finns, samt möjlighet att parkera flertalet bilar på baksidan.
Delar av inredning/möblemang kan efter överenskommelse ingå.
Fastigheten säljs med friskrivningsklausul.

LÄS MER

FAKTA

Område: Borrby

Adress: Sandbyvägen 6

Antal rum: 6

Boarea: 195 kvm

Biarea: 50 kvm

Tomtarea: 991 kvm

Pris/bud: 3 500 000 KR

MÄKLARE

Camilla Eggenberger

070-899 18 88

[email protected]

DELA:

facebook twitter pinterest email

ENG

PLATS

Camilla Eggenberger

Camilla startade sin karriär som mäklare 1989 och har sedan dess förmedlat 1000-tals våningar och villor samt har under många år arbetat i en ledande position som mäklare för gårdar på en ansedd byrå. Hon är väl förtrogen med allt från exklusiva lägenheter till slott med expertområde i Stockholm och Skåne men har även arbetat över hela Mellansverige.
Camillas passion är att tillgodose varje uppdragsgivares unika omständigheter och hitta objektens speciella egenskaper, allt för att erbjuda intressenter den bästa helhetslösningen. Hennes motto är: inget är omöjligt, bara olika lätt!

Tack för ditt mail, vi återkommer snarast

Något gick fel, var god försök igen senare

ALLA BILDER

BESKRIVNING

BILDER

KARTA

DOKUMENT

KONTAKT

stäng bildvy