Mossrosvägen 20 - Residence Christie's International Real Estate

ENG

Residence Logo

Nyhetsbrev

Kontakt

Vid Beddingestrands drömlika havskant

MÄKLARE: Jörgen Göransson

Sagolikt läge utmed en av Sveriges finaste badstränder finner vi detta gemytliga fritidshus. Kommunalt vatten och avlopp.

Tänk er att, med morgonrocken svept över axlarna, ta steget ut på den härliga tomten, låta ljudet av havet få blandas med en ljummen vind som sveper in från söder och lyfta blicken för att se ut över Östersjön. Du kliver ut genom grinden och vandrar några tiotal meter för att möta Beddingestrands vackra sandstrand. En liten bit bort till vänster ser ni bryggan. Välkommen till något som kan liknas vid ett paradis. Ett sagolikt läge där omgivning och tomt såväl som stuga blir den perfekta oasen för att låta vardagsstressen lämna kroppen och ge plats åt rofylldheten. Interiört är stugans charm slående där allrummet förgylls av en gjutjärnskamin som värmer både kropp och själ när solen har gått ned.

Fastigheten är ansluten till kommunalt V/A året runt vilket gör det möjligt med vistelse även vintertid. Vi finner en välplanerad bostad som sedan 1970-talet är tillbyggd med två sovrum. I övrigt finns kök, badrum med dusch och tvättmaskin samt ett ljust och inbjudande allrum. Runt stugan finns plats att ställa fram både utemöbler och grill i den harmoniska naturen som omger, och solen skiner in genom trädkronorna hela dagen. Tomten om 1 940 kvm är enligt ett preliminärt besked avstyckningsbar.

Beddingestrand är en av de mest populär platserna utmed vår södra kustlinje. Här har du direkt access till badliv och fritidsaktiviteter så som tennis och golf. Det otroliga lugnet som råder till trots är stad och service inte långt bort. Välkommen till havet, sydkusten och ljuset!

LÄS MER

FAKTA

Område: Beddingestrand

Adress: Mossrosvägen 20

Antal rum: 3

Boarea: 58 kvm

Tomtarea: 1940 kvm

MÄKLARE

Jörgen Göransson

070-617 96 90

[email protected]

DELA:

facebook twitter pinterest email

ENG

SÅLD

Jörgen Göransson

Jörgen är en av de mest erfarna fastighetsmäklarna i Skåne. Alltid tillgänglig, lätt att nå, affärsmässig, resultatinriktad och alltid uppdaterad. Jörgen förmedlar både villor i tätorten, gårdar, lantbruk och kommersiella fastigheter såväl som fritidsfastigheter med unika lägen runt om i Skåne. Mycket på grund av hans gedigna kunskap och Residence Christies nätverk har Jörgen lyckats göra ett flertal rekordförsäljningar på olika orter i Skåne. Jörgen har varit i branschen sedan 1989 och är registrerad fastighetsmäklare sedan 1990. Med en fastighetsmäklare som Jörgen med sin långa erfarenhet och sin kunskap tar Ni er försäljning till en ny nivå. Välkommen!

Tack för ditt mail, vi återkommer snarast

Något gick fel, var god försök igen senare

ALLA BILDER

BESKRIVNING

BILDER

KONTAKT

stäng bildvy