Bäringe hemman 1B - Residence Christie's International Real Estate

ENG

Residence Logo

Nyhetsbrev

Kontakt

Unik hästgård i naturskönt kulturlandskap

MÄKLARE: Jörgen Göransson

En underbart vacker boendemiljö och oerhört unik gård med rötter från 1800-talet. Gårdsmiljö med representativ mangårdsbyggnad, korsvirkeshus/bostadshus, gästhus, arkitektritat ridhus, stall och 3,68 hektar mark. Välkomna!

Storslagen hästgård mitt i Skånes levande kulturlandskap av gårdar, jordbruksmark och lummiga skogspartier. Generös vitputsad mangårdsbyggnad uppförd 1898 som bjuder på flertalet detaljer som minner om husets långa historia. Kakelugn, härliga sällskapsytor, stort lantkök, vinterträdgård, smakfulla detaljer samt ett rikligt ljusinsläpp är tongivande.

Mangårdsbyggnaden ansluter till en grönskande trädgård med stenlagd uteplats, pergola, orangeri, SPA-bad och dekorativ fontän. Den generösa gräsytan är omgiven av uppvuxna träd och här finns växter som förser dig med väldoft och skönhet från tidig vår till sen höst.

Den nykrattade gårdsplanen omsluts av stall i toppklass, restaurerat generöst korsvirkeshus, gästhus och maskinhall. Här skapas en harmonisk helhet där doften av hö och läder fyller alla sinnen. Blickar du sen till höger ligger där ett cirka 2 400 kvm stort ridhus, en spektakulär stilstudie i dansk design med välvda takbjälkar, generösa fönsterytor, automatiskt bevattningssystem och fibersand. Grönskande betesmark, slingrande ridvägar och en välskött paddock gör egendomen komplett.

En gård som erbjuder avskildhet i lantliga omgivningar men ändå nära bra service, skolor och goda kommunikationer. Det är även cirka 45 minuter till Kastrups flygplats. Från gården är det enkelt att ta sig till såväl Köpenhamn och Helsingborg som Falsterbo och Bjärehalvön. E22:an, som löper från Malmö till Norrköping, passerar cirka 25 minuter söder om gården och cirka 20 minuter västerut ligger E6/E20. Ett unikt läge för den som vill ta sin häst ut till tävlingsarenorna i Europa såväl som inom landets gränser.

Hjärtligt välkomna till exceptionella Bäringe hemman 1B!

LÄS MER

FAKTA

Område: Skåne Bäringe

Adress: Bäringe hemman 1B

Antal rum: 12

Boarea: 326 kvm

Tomtarea: 3.6821 ha

Pris/bud: 24 500 000 KR

MÄKLARE

Jörgen Göransson

070-617 96 90

[email protected]

DELA:

facebook twitter pinterest email

ENG

PLANRITNINGAR

PLATS

Jörgen Göransson

Jörgen är en av de mest erfarna fastighetsmäklarna i Skåne. Alltid tillgänglig, lätt att nå, affärsmässig, resultatinriktad och alltid uppdaterad. Jörgen förmedlar både villor i tätorten, gårdar, lantbruk och kommersiella fastigheter såväl som fritidsfastigheter med unika lägen runt om i Skåne. Mycket på grund av hans gedigna kunskap och Residence Christies nätverk har Jörgen lyckats göra ett flertal rekordförsäljningar på olika orter i Skåne. Jörgen har varit i branschen sedan 1989 och är registrerad fastighetsmäklare sedan 1990. Med en fastighetsmäklare som Jörgen med sin långa erfarenhet och sin kunskap tar Ni er försäljning till en ny nivå. Välkommen!

Tack för ditt mail, vi återkommer snarast

Något gick fel, var god försök igen senare

ALLA BILDER

BESKRIVNING

BILDER

PLANRITNINGAR

KARTA

DOKUMENT

KONTAKT

stäng bildvy