Brokvarn - Residence Christie's International Real Estate

ENG

Residence Logo

Nyhetsbrev

Kontakt

Representativa Brokvarn på stor parktomt

MÄKLARE: Henric Falkenberg

Vackra Brokvarn från 1909 på stor parktomt med fantastisk lindallé. Ståndsmässig huvudbyggnad i två plan om ca 350 kvm. Gästhus, stor swimmingpoolanläggning, carport samt ekonomibyggnader. Fastigheten är belägen i utkanten av Nykvarn ca 5 mil sydväst om Stockholm

En prunkande allé leder upp till Brokvarns magnifika huvudbyggnad anno 1909. Här erbjuds ett ståndsmässigt boende i mycket bra skick med väl utförda renoveringar som inte försummat husets ursprungliga charm. Stora salonger i fil med kassettak, kakelugn, takrosetter och fiskbensparkett – allt som hör till ett sekelskifteshus återfinns här.

Den stora tomten om 14 000 kvm har fulländats med en påkostad swimmingpoolanläggning. En stor stenbelagd uteplats med pool, poolhus med kök, förrådshus samt utomhusspa förgyller sommardagarna på Brokvarn. Fastigheten huserar även ett charmigt gästhus, carport, garage samt ekonomibyggnad med god potential.

Stora öppna gräsytor och många vackra träd skapar en underbar boendemiljö i utkanten av Nykvarn. En kort tur in till centrala Nykvarn med vardaglig service, skolor och järnvägsstation med pendeltåg till Stockholm på endast 30 minuter. Fastigheten är belägen ca 5 mil sydväst om Stockholm.

Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information. OBS! Endast privata visningar. Vänligen maila eller ring för bokning av visning.

LÄS MER

FAKTA

Område: Sörmland

Adress: Brokvarn

Antal rum: 8

Boarea: 350 kvm

Tomtarea: 1.4178 ha

Pris/bud: 15 000 000 KR

MÄKLARE

Henric Falkenberg

070-617 96 16

[email protected]

DELA:

facebook twitter pinterest email

ENG

PLANRITNINGAR

PLATS

Henric Falkenberg

Henric är specialist på gods & gårdar, men jobbar även med försäljningar av attraktiva våningar och sjöställen i Stockholms närhet. Henric är uppvuxen på en gård i Sörmland och har stor erfarenhet av skog och lantbruk och gediget intresse av jakt och fiske. Förutom att Henric är reg fastighetsmäklare har han studerat ekonomi och konsthistoria. Han har även flera års praktisk erfarenhet både från affärsbank samt ledande auktionshus

Tack för ditt mail, vi återkommer snarast

Något gick fel, var god försök igen senare

ALLA BILDER

BESKRIVNING

BILDER

PLANRITNINGAR

KARTA

KONTAKT

stäng bildvy