Prästaledsvägen 5 - Residence Christie's International Real Estate

ENG

Residence Logo

Nyhetsbrev

Kontakt

Villa av internationell standard med exceptionellt läge

MÄKLARE: Jörgen Göransson

Exklusiv och unik villa på Falsterbonäset med sagolikt läge och utsikt mot havet i väster. Stilfullt boende med högkvalitativa byggnadsmaterial, pool och gästhus samt en storslagen master suite med walk-in closet och privat terrass.

I utkanten av tätbebyggelsen på Sveriges sydvästligaste spets, där Östersjön ramar in halvön, ligger denna sällsynta villa. På tomten hörs havets brus och suset från tallarna ger en rogivande miljö att spendera lediga stunder i. En stenbelagd trädgård för tankarna till södra Europa och med både pool, separat bastuhus samt ett rymligt gästhus finns inget att sakna. Huset är byggt med material av högsta kvalitet där både kalk- och sandsten möter den traditionella vitputsade betongen i en perfekt kombination.

Interiört är arkitekturen slående och rummen har fördelats för att utnyttja varje kvadratmeter till fullo. På markplan öppnas en storslagen matsal upp till övre plan och skapar dubbel takhöjd med staplade fönster och en mezzaninvåning där du kan blicka ut över de gröna vidderna och där bortom havet. Matsalen är hemmets nav och de väldisponerade sällskapsytorna fortsätter med kök och vardagsrum på vardera sida om rummet. Totalt erbjuder hemmet fem generösa sovrum, flera med en-suite badrum, och det mest imponerande är den unika master bedroom-våningen. Här står fönster från golv till tak i hörnläge och en privat terrass i väster, med utsikt mot solnedgången i havshorisonten, förlänger rummet. En walk-in-closet i amerikansk anda leder vidare till badrummet med detaljer i kolmårdsmarmor, inbyggt badkar och ångbastu.

Både en praktfull inbyggd spiraltrappa i sten och en fönsterhiss binder samman de tre våningsplanen. I källarnivå finner du ett biljardrum med kitchenette, bar och en intilliggande vinkällare. Vägg i vägg ligger det ovanligt stora garaget som rymmer upp till sex bilar. Med optimalt läge i Falsterbo bor du endast ett stenkast från havsbad, fornminnesmärken, golfklubb och vandringsområden. Malmö centrum är bara en dryg halvtimme norrut med bil och via Öresundsbron är du i Danmark på samma tid.

Varmt välkommen att kontakta mäklaren för mer information!

LÄS MER

FAKTA

Område: Falsterbo

Adress: Prästaledsvägen 5

Antal rum: 10

Boarea: 690 kvm

Biarea: 250 kvm

Tomtarea: 2290 kvm

Pris/bud: Pris på förfrågan

MÄKLARE

Jörgen Göransson

070-617 96 90

[email protected]

DELA:

facebook twitter pinterest email

ENG

PLANRITNINGAR

PLATS

DOKUMENT

Jörgen Göransson

Jörgen är en av de mest erfarna fastighetsmäklarna i Skåne. Alltid tillgänglig, lätt att nå, affärsmässig, resultatinriktad och alltid uppdaterad. Jörgen förmedlar både villor i tätorten, gårdar, lantbruk och kommersiella fastigheter såväl som fritidsfastigheter med unika lägen runt om i Skåne. Mycket på grund av hans gedigna kunskap och Residence Christies nätverk har Jörgen lyckats göra ett flertal rekordförsäljningar på olika orter i Skåne. Jörgen har varit i branschen sedan 1989 och är registrerad fastighetsmäklare sedan 1990. Med en fastighetsmäklare som Jörgen med sin långa erfarenhet och sin kunskap tar Ni er försäljning till en ny nivå. Välkommen!

Tack för ditt mail, vi återkommer snarast

Något gick fel, var god försök igen senare

ALLA BILDER

BESKRIVNING

BILDER

PLANRITNINGAR

KARTA

DOKUMENT

KONTAKT

stäng bildvy