Prästaledsvägen 5 - Residence Christie's International Real Estate

ENG

Residence Logo

Nyhetsbrev

Kontakt

Villa av internationell standard med exceptionellt läge

MÄKLARE: Jonas Martinsson

Exklusiv och unik villa på Falsterbonäset med sagolikt läge och utsikt mot havet i väster. Stilfullt boende med högkvalitativa byggnadsmaterial, pool och gästhus samt en storslagen master suite med walk-in closet och privat terrass.

I utkanten av tätbebyggelsen på Sveriges sydvästligaste spets, där Östersjön ramar in halvön, ligger denna sällsynta villa. På tomten hörs havets brus och suset från tallarna ger en rogivande miljö att spendera lediga stunder i. En stenbelagd trädgård för tankarna till södra Europa och med både pool, separat bastuhus samt ett rymligt gästhus finns inget att sakna. Huset är byggt med material av högsta kvalitet där både kalk- och sandsten möter den traditionella vitputsade betongen i en perfekt kombination.

Interiört är arkitekturen slående och rummen har fördelats för att utnyttja varje kvadratmeter till fullo. På markplan öppnas en storslagen matsal upp till övre plan och skapar dubbel takhöjd med staplade fönster och en mezzaninvåning där du kan blicka ut över de gröna vidderna och där bortom havet. Matsalen är hemmets nav och de väldisponerade sällskapsytorna fortsätter med kök och vardagsrum på vardera sida om rummet. Totalt erbjuder hemmet fem generösa sovrum, flera med en-suite badrum, och det mest imponerande är den unika master bedroom-våningen. Här står fönster från golv till tak i hörnläge och en privat terrass i väster, med utsikt mot solnedgången i havshorisonten, förlänger rummet. En walk-in-closet i amerikansk anda leder vidare till badrummet med detaljer i kolmårdsmarmor, inbyggt badkar och ångbastu.

Både en praktfull inbyggd spiraltrappa i sten och en fönsterhiss binder samman de tre våningsplanen. I källarnivå finner du ett biljardrum med kitchenette, bar och en intilliggande vinkällare. Vägg i vägg ligger det ovanligt stora garaget som rymmer upp till sex bilar. Med optimalt läge i Falsterbo bor du endast ett stenkast från havsbad, fornminnesmärken, golfklubb och vandringsområden. Malmö centrum är bara en dryg halvtimme norrut med bil och via Öresundsbron är du i Danmark på samma tid.

Varmt välkommen att kontakta mäklaren för mer information!

LÄS MER

FAKTA

Område: Falsterbo

Adress: Prästaledsvägen 5

Antal rum: 10

Boarea: 690 kvm

Biarea: 250 kvm

Tomtarea: 2290 kvm

Pris/bud: Pris på förfrågan

MÄKLARE

DELA:

facebook twitter pinterest email

ENG

PLANRITNINGAR

PLATS

DOKUMENT

Jonas Martinsson

Jonas har huvudansvaret för komplexa bostadsförsäljningar och gårdsförsäljningar med utgångspunkt från västkusten. Han har gjort flera rekordförsäljningar för villor i Båstad, Torekov, Halmstad, Marstrand, Fjällbacka och Göteborg. Han är även tillsammans med Henric Falkenberg grundstommen i RC:s framgångsrika gårdsmäklarteam och de arbetar över hela södra Sverige med allt från välbelägna mindre gårdar till slott och större egendomar. Jonas är mycket allround och klarar av alla typer av komplexa försäljningar, även fastigheter som ligger i bolag.

Jonas började arbeta inom branschen 2001 med kommersiella fastigheter, strax därefter inriktade han sig på att arbeta med exklusiva boenden men främst gårdar. Sedan dess har han varit en starkt bidragande faktor till att bygga upp gårdssidan hos Residence. Han är en av grundarna till Residence och var tidigare verksam i Stockholmsområdet. Han har en universitetsexamen som Lantmästare och väl bevandrad inom jord och skog men jobbar även med komplexa försäljningar av villor och attraktiva fritidshus. Jonas är uppvuxen på en gård strax utanför Varberg på västkusten och har idag hela västkusten, Skåne och inlandet som arbetsområde. På fritiden spenderar han gärna tid i naturen eller idrottar.

Tack för ditt mail, vi återkommer snarast

Något gick fel, var god försök igen senare

ALLA BILDER

BESKRIVNING

BILDER

PLANRITNINGAR

KARTA

DOKUMENT

KONTAKT

stäng bildvy