Molnbyggen Järnavägen 451 - Residence Christie's International Real Estate

ENG

Residence Logo

Nyhetsbrev

Kontakt

Molnbyggen Strand

MÄKLARE: Thomas Swenson

Sagolikt söderläge alldeles intill Molnbyggens strandkant med vidsträckt utsikt över sjön och nejderna. Möjligt till storslaget generationsboende alternativt att bedriva verksamhet så som konferensgård, bed and breakfast eller pensionat.

Med ett avskilt läge inbäddat i den högresta tallskogen ligger Molnbyggen Strand som omfattar 3 ha. Gården är en oas för både kropp och själ där du har möjlighet att bedriva verksamhet eller helt enkelt ha ett storartat och generöst generationsboende. Här finns flera rymliga bostadshus och mindre stugor med gott om sovplatser vilket gör att gården erbjuder stora möjligheter till olika typer av boende eller verksamhet.

Miljön är rogivande där endast fågelkvitter och susande träd hörs från omgivningen, en himmelsk plats att vistas på såväl sommartid som under vinterhalvåret. Från många av husens rum har du en vidunderlig utsikt över sjön Molnbyggens glittrande vattenspegel.

Huvudbyggnaden har idag använts som permanentbostad och omfattar två huskroppar om ca 378 kvm. Huset är hemtrevligt samt renoverat med största omtanke och erbjuder ett kök av hög industriell standard, matsal med plats för långbord, generösa ytor för umgänge och en exceptionell master suite med panoramafönster mot det fridfulla vattnet. I gårdsbilden finns ytterligare moderna och gedigna byggnader med gott om plats för nära och kära. Utöver de större villorna och mindre stugorna finns även ett vacker runt paviljongshus med plats för såväl middagar som dans och uppträdanden. Då gården består av flera fastigheter finns också möjlighet att stycka av mark. Molnbyggen ligger vacker i naturen men på behagligt avstånd till Leksand.

Varmt välkommen att kontakta mäklaren för mer information!

LÄS MER

FAKTA

Område: Leksand

Adress: Molnbyggen Järnavägen 451

Antal rum: 26

Boarea: 714 kvm

Tomtarea: 3.0502 ha

MÄKLARE

DELA:

facebook twitter pinterest email

ENG

SÅLD

Thomas Swenson

Thomas har varit verksam som fastighetsmäklare sedan 1999. Med sina många år i branschen har han stor erfarenhet och kunskap om marknaden. Med siktet inställt på kvalitet och kundnöjdhet går han helhjärtat in i varje uppdrag. Att få representera några av Sveriges vackraste och mest exklusiva hem och gårdar under varumärket Residence Christie´s ser han som ett stort privilegium. Thomas bor med sin familj på en gård strax söder om Linköping och som fastighetsmäklare är hans verksamhetsområde Linköping och Östergötland med omkringliggande landskap.

Tack för ditt mail, vi återkommer snarast

Något gick fel, var god försök igen senare

ALLA BILDER

BESKRIVNING

BILDER

KONTAKT

stäng bildvy