Gul väg Grytnäs 61 - Residence Christie's International Real Estate

ENG

Residence Logo

Nyhetsbrev

Kontakt

Skärgårdsdröm med extra allt och makalös utsikt i gated community på Lisö.

MÄKLARE: Henric Falkenberg

Skärgårdsfastighet på stor insynsskyddad tomt i bästa miljö på Lisölandets östra sida. Här erbjuds ett fantastiskt boende utöver det vanliga med plats för den stora familjen och flera övernattningsgäster endast 50 min söder om Stockholm.

Underbar skärgårdsfastighet med makalös utsikt på stor insynsskyddad tomt och med eget vatten i bästa miljö på Lisölandets östra sida. Stora huset i mycket bra skick med fyra rum har rymligt ljust vardagsrum och kök i öppen planlösning med högt i tak och kamin. Härlig utgång från vardagsrum till stort inglasat uterum. Det finns även ett gästhus med eget kök och stor altan samt utedusch. Mindre gästhus med altan bakom stora huset med intilliggande modern wc. Vackert båthus med båtlyft och ovanliggande sovloft. Intilliggande relax med mysig och modern bastu. Härliga brygganläggningar med söderläge och klippor som erbjuder sköna bad. Det finns även ett nybyggt och rymligt garage vid infarten till fastigheten. Här erbjuds ett fantastiskt skärgårdsboende utöver det vanliga med plats för den stora familjen och övernattningsgäster med minst 12 sovplatser endast 50 min söder om Stockholm. Fastigheten ingår i en gated community. Endast privata visningar. Vänligen ring/maila för bokning av visning.

LÄS MER

FAKTA

Område: Lisö

Adress: Gul väg Grytnäs 61

Antal rum: 6

Boarea: 126 kvm

Tomtarea: 10420 kvm

MÄKLARE

Henric Falkenberg

070-617 96 16

[email protected]

DELA:

facebook twitter pinterest email

ENG

SÅLD

Henric Falkenberg

Henric är specialist på gods & gårdar, men jobbar även med försäljningar av attraktiva våningar och sjöställen i Stockholms närhet. Henric är uppvuxen på en gård i Sörmland och har stor erfarenhet av skog och lantbruk och gediget intresse av jakt och fiske. Förutom att Henric är reg fastighetsmäklare har han studerat ekonomi och konsthistoria. Han har även flera års praktisk erfarenhet både från affärsbank samt ledande auktionshus

Tack för ditt mail, vi återkommer snarast

Något gick fel, var god försök igen senare

ALLA BILDER

BESKRIVNING

BILDER

KONTAKT

stäng bildvy