Gyllenstiernas Allé 16 - Residence Christie's International Real Estate

ENG

Residence Logo

Nyhetsbrev

Kontakt

Prisbelönta Hotel Kullaberg i Mölle

MÄKLARE: Jörgen Göransson

Med förstklassigt läge invid hamnen och utsikt över havet hittar vi landmärket Kullabergs hotell och restaurang. Föregångare till dagens boutique hotell med prisbelönt inredning. Bra skick. Välkommen till Hotel Kullaberg!

Några mil norr om Helsingborg, mjukt omsluten i bergen, ligger den omtalade badorten Mölle. Precis vid vattnet i den vackra fiskehamnen stiger Hotel Kullaberg upp över de klassiska vitputsade västkusthusen som smyckar hjärtat av byn. Kullaberg som 1875 byggdes som en restaurang, men efter en storbrand i byn i slutet på 1880-talet byggdes om till Mölles första hotell, har nu sin självklara plats både i byns historia och i hamnens kärna.

1995-1997 genomgick hotellet en omfattande renovering för att möta den moderna standarden. Sekelskiftesandan återställdes men nu också i harmoni med lyx och bekvämligheter. Den välbevarade atmosfären från förra seklet gör sig påmind i de högresta fönstren med mitt- och tvärpost såväl som de spröjsade pardörrarna och spegeldörrarna till vardera hotellrum. På entréplanets sydvästra hörn är hotellrestaurang och bistro perfekt placerade så gästerna kan se sommarsolen sänka sig i Kattegatts horisont genom tidstypiska panoramafönster. Bakom kulisserna ligger storköket med hög industriell standard.

Väl uppe på de övre våningsplanen får gästerna njuta av gemytliga tematiserade rum, inspirerade av berömda historiska figurer så som Ernest Hemingway, Louis Armstrong och Marco Polo. Flera av rummen förlängs av balkonger ut mot fiskehamnen och havet med segelbåtarnas master gungandes i förgrunden. De fräscha kaklade badrummen utrustade med dusch eller badkar innebär minimalt underhåll för köparen.

Mölle har länge varit ett attraktivt besöksmål för sommarsemestrarna. Byn är rik på historia och kan stolt titulera sig som Europas första badort med gemensamhetsbad för män och kvinnor. Vid Kullabergs kust är upplevelserna många - för den som suktar efter naturupplevelser erbjuds många vandringsleder, klippbad, kajakturer, klättring och Lars Vilks högaktade konstupplevelse Nimis. År efter år väller turisterna in för att erfara denna extraordinära halvö som, endast en halvtimme från både väg E4 och E6, är oerhört lättillgänglig för folk både från söder och norr.

Varmt välkommen att kontakta mäklaren för mer information!

LÄS MER

FAKTA

Område: Mölle

Adress: Gyllenstiernas Allé 16

Antal rum: 14

Boarea: 1095 kvm

Tomtarea: 960 kvm

Pris/bud: 29 500 000 KR

MÄKLARE

Jörgen Göransson

070-617 96 90

[email protected]

DELA:

facebook twitter pinterest email

ENG

PLANRITNINGAR

PLATS

Jörgen Göransson

Jörgen är en av de mest erfarna fastighetsmäklarna i Skåne. Alltid tillgänglig, lätt att nå, affärsmässig, resultatinriktad och alltid uppdaterad. Jörgen förmedlar både villor i tätorten, gårdar, lantbruk och kommersiella fastigheter såväl som fritidsfastigheter med unika lägen runt om i Skåne. Mycket på grund av hans gedigna kunskap och Residence Christies nätverk har Jörgen lyckats göra ett flertal rekordförsäljningar på olika orter i Skåne. Jörgen har varit i branschen sedan 1989 och är registrerad fastighetsmäklare sedan 1990. Med en fastighetsmäklare som Jörgen med sin långa erfarenhet och sin kunskap tar Ni er försäljning till en ny nivå. Välkommen!

Tack för ditt mail, vi återkommer snarast

Något gick fel, var god försök igen senare

ALLA BILDER

BESKRIVNING

BILDER

PLANRITNINGAR

KARTA

DOKUMENT

KONTAKT

stäng bildvy