Lotsgatan 9A - Residence Christie's International Real Estate

ENG

Residence Logo

Nyhetsbrev

Kontakt

Attraktivt läge med sagolik utsikt från takterrassen över Hallands väderö.

MÄKLARE: Jörgen Göransson

Modern villa på utmärkt läge med sagolik utsikt från terrassen över Hallands väderö och Kattegatt. Badrocksavstånd till stranden och promenadsavstånd till Torekovs genuina centrala delar med sina pittoreska gator och butiker.

Utmed kustband i genuina Torekov möter havets salta vågor stränderna. Hallands väderö reser sig majestätiskt upp ur Kattegatts vatten och solens ljus får havet att bli både magiskt och vackert. Vi vandrar Lotsgatan upp och snart kommer vi fram till Lotsgatan 9A. Det är ett inbjudande läge och vi möter en modern och tilltalande villa. Dubbelgaraget, biluppfarten och den anlagda trädgården på framsidan bjuder in. Vi öppnar upp porten till innergården och möter en insynsskyddad trädgård med härlig uteplats, ett otroligt fint uterum samt uppgång till en takterrass ovan dubbelgaraget.
Uterummet är generöst och mycket snyggt. Skjutpartierna som vetter mot gräsmattan gör att man här skapar en exteriör sällskapsyta under den varma sommarkvällen med plats för både mingel och lek. Tar vi trappan upp till takterrassen kan vi njuta av en otrolig utsikt över Torekov, hav och nejd. Sagolikt är ett ord som känns naturligt.
När vi tar oss vidare in i bostaden möter vi en modern bostad med vedkamin, fräscht och funktionellt kök samt trivsamma och tilltalande sällskapsrum. Vardagsrum med burspråk och matrum med utgång till trädgården. Sovrummen är välplanerade och tilltalande. Fräsch källarvåning med allrum, flertalet sovrum, modernt badrum samt vinkällare. Kort sammanfattat en bostad att älska.
Fastigheten har ett mycket bra läge nära havet, villan är modern och utsikten från takterrassen är fantastisk. Boendet på Torekov känns plötsligen naturligt, varmt och inbjudande. Golf, tennisbanor eller kitesurfing - oavsett vad har vi här en bostad som ger dig tid att uppleva Torekov. Välkommen!

LÄS MER

FAKTA

Område: Torekov

Adress: Lotsgatan 9A

Antal rum: 10

Boarea: 116 kvm

Biarea: 100 kvm

Tomtarea: 753 kvm

MÄKLARE

Jörgen Göransson

070-617 96 90

[email protected]

DELA:

facebook twitter pinterest email

ENG

SÅLD

Jörgen Göransson

Jörgen är en av de mest erfarna fastighetsmäklarna i Skåne. Alltid tillgänglig, lätt att nå, affärsmässig, resultatinriktad och alltid uppdaterad. Jörgen förmedlar både villor i tätorten, gårdar, lantbruk och kommersiella fastigheter såväl som fritidsfastigheter med unika lägen runt om i Skåne. Mycket på grund av hans gedigna kunskap och Residence Christies nätverk har Jörgen lyckats göra ett flertal rekordförsäljningar på olika orter i Skåne. Jörgen har varit i branschen sedan 1989 och är registrerad fastighetsmäklare sedan 1990. Med en fastighetsmäklare som Jörgen med sin långa erfarenhet och sin kunskap tar Ni er försäljning till en ny nivå. Välkommen!

Tack för ditt mail, vi återkommer snarast

Något gick fel, var god försök igen senare

ALLA BILDER

BESKRIVNING

BILDER

KONTAKT

stäng bildvy