Lotsgatan 9A - Residence Christie's International Real Estate

ENG

Residence Logo

Nyhetsbrev

Kontakt

Attraktivt läge med sagolik utsikt från takterrassen över Hallands väderö.

MÄKLARE: Thomas Swenson

Modern villa på utmärkt läge med sagolik utsikt från terrassen över Hallands väderö och Kattegatt. Badrocksavstånd till stranden och promenadsavstånd till Torekovs genuina centrala delar med sina pittoreska gator och butiker.

Utmed kustband i genuina Torekov möter havets salta vågor stränderna. Hallands väderö reser sig majestätiskt upp ur Kattegatts vatten och solens ljus får havet att bli både magiskt och vackert. Vi vandrar Lotsgatan upp och snart kommer vi fram till Lotsgatan 9A. Det är ett inbjudande läge och vi möter en modern och tilltalande villa. Dubbelgaraget, biluppfarten och den anlagda trädgården på framsidan bjuder in. Vi öppnar upp porten till innergården och möter en insynsskyddad trädgård med härlig uteplats, ett otroligt fint uterum samt uppgång till en takterrass ovan dubbelgaraget.
Uterummet är generöst och mycket snyggt. Skjutpartierna som vetter mot gräsmattan gör att man här skapar en exteriör sällskapsyta under den varma sommarkvällen med plats för både mingel och lek. Tar vi trappan upp till takterrassen kan vi njuta av en otrolig utsikt över Torekov, hav och nejd. Sagolikt är ett ord som känns naturligt.
När vi tar oss vidare in i bostaden möter vi en modern bostad med vedkamin, fräscht och funktionellt kök samt trivsamma och tilltalande sällskapsrum. Vardagsrum med burspråk och matrum med utgång till trädgården. Sovrummen är välplanerade och tilltalande. Fräsch källarvåning med allrum, flertalet sovrum, modernt badrum samt vinkällare. Kort sammanfattat en bostad att älska.
Fastigheten har ett mycket bra läge nära havet, villan är modern och utsikten från takterrassen är fantastisk. Boendet på Torekov känns plötsligen naturligt, varmt och inbjudande. Golf, tennisbanor eller kitesurfing - oavsett vad har vi här en bostad som ger dig tid att uppleva Torekov. Välkommen!

LÄS MER

FAKTA

Område: Torekov

Adress: Lotsgatan 9A

Antal rum: 10

Boarea: 116 kvm

Biarea: 100 kvm

Tomtarea: 753 kvm

Pris/bud: 8 995 000 KR

MÄKLARE

DELA:

facebook twitter pinterest email

ENG

PLATS

Thomas Swenson

Thomas har varit verksam som fastighetsmäklare sedan 1999. Med sina många år i branschen har han stor erfarenhet och kunskap om marknaden. Med siktet inställt på kvalitet och kundnöjdhet går han helhjärtat in i varje uppdrag. Att få representera några av Sveriges vackraste och mest exklusiva hem och gårdar under varumärket Residence Christie´s ser han som ett stort privilegium. Thomas bor med sin familj på en gård strax söder om Linköping och som fastighetsmäklare är hans verksamhetsområde Linköping och Östergötland med omkringliggande landskap.

Tack för ditt mail, vi återkommer snarast

Något gick fel, var god försök igen senare

ALLA BILDER

BESKRIVNING

BILDER

KARTA

DOKUMENT

KONTAKT

stäng bildvy