Flyinge 711 - Residence Christie's International Real Estate

ENG

Residence Logo

Nyhetsbrev

Kontakt

Weibo Gård - Idyllisk gård i klassiskt skånskt manér

MÄKLARE: Jörgen Göransson

På de öppna skånska vidderna, endast 20 minuter från centrala Lund, ligger denna 4-längade kringbyggda gård. Byggd på mitten av 1800-talet med stall och logar, omgiven av en klassisk trädgård med fruktträd samt åkermark om ca 13 hektar.

I det karaktäristiska öppna landskapet i sydvästra Skåne, präglat av hästkultur och jordbruk med anor från 1600-talet, finner du denna pittoreska gård. Mellan fyra kringbyggda huslängor finns en vacker kullerstensbelagd innergård och bakom mangårdsbyggnaden en härligt grönskande trädgård, skyddad från vägen. Boningshuset byggdes redan 1855 och trots omfattande renoveringar i slutet på 1900-talet är den lantliga idyllen fortfarande välbevarad. Den vita putsfasaden med röda spröjsade fönster och takkupor går hand i hand med ekonomibyggnadernas röda träpanel och tegelfasader och skapar en harmonisk helhet.

Bostaden är generös med över 300 m2 i boyta bestående av stora rum i fil vilket ger utmärkta sällskapsytor. Majoriteten av sovrummen är belägna på övre plan med charmigt snedtak, likaså ett modernt helkaklat badrum. Ekonomibyggnadens dryga 600 m2 innehåller modernt stall med fem hästboxar såväl som ladugård med gjutet golv och öppen yta som lämpar sig till någon form av gårdsförsäljning. På den nordvästra delen av den stora åkermarken finns en naturlig vattenkälla - en underbar oas. Här har ägaren skapat en unik miljö/oas med stor damm med grundvatten som fyller densamma. Mångfald, en fristad för djur och natur. En plats som måste upplevas!

Med utmärkt läge nära Lund, Malmö och Köpenhamn är det enkelt att ta sig till Flyinge. E22:an som löper från Malmö till Norrköping passerar endast fem minuter norr om gården med anslutning till flertalet större städer på vägen. Den omgivande miljön är den typiska vykortsbilden av Skåne med vidsträckta slätter och gemytliga byar och gårdar.

Varmt välkommen att kontakta mäklaren för mer information!

LÄS MER

FAKTA

Område: Lund

Adress: Flyinge 711

Antal rum: 8

Boarea: 304 kvm

Biarea: 46 kvm

Tomtarea: 12.946 ha

Pris/bud: 23 000 000 KR

MÄKLARE

Jörgen Göransson

070-617 96 90

[email protected]

DELA:

facebook twitter pinterest email

ENG

PLATS

Jörgen Göransson

Jörgen är en av de mest erfarna fastighetsmäklarna i Skåne. Alltid tillgänglig, lätt att nå, affärsmässig, resultatinriktad och alltid uppdaterad. Jörgen förmedlar både villor i tätorten, gårdar, lantbruk och kommersiella fastigheter såväl som fritidsfastigheter med unika lägen runt om i Skåne. Mycket på grund av hans gedigna kunskap och Residence Christies nätverk har Jörgen lyckats göra ett flertal rekordförsäljningar på olika orter i Skåne. Jörgen har varit i branschen sedan 1989 och är registrerad fastighetsmäklare sedan 1990. Med en fastighetsmäklare som Jörgen med sin långa erfarenhet och sin kunskap tar Ni er försäljning till en ny nivå. Välkommen!

Tack för ditt mail, vi återkommer snarast

Något gick fel, var god försök igen senare

ALLA BILDER

BESKRIVNING

BILDER

KARTA

DOKUMENT

KONTAKT

stäng bildvy