Tuna 1 - Residence Christie's International Real Estate

ENG

Residence Logo

Nyhetsbrev

Kontakt

1850-tals gård med lummig park

MÄKLARE: Henric Falkenberg

Välbelägen gård i bästa natursköna miljö cirka 10 mil sydväst om Stockholm och 1 mil från Nyköping. Vacker park med mangårdsbyggnad, gästhus, verkstad, orangeri såväl som swimming pool, bastuavdelning och boulebana.

Tuna är en mycket välbelägen gård från ca 1850 med natursköna omgivningar i avskild miljö. Fastigheten innehar en 8 695 kvm stor och vackert grönskande parktomt med flera uteplatser i olika väderstreck som erbjuder fantastisk utsikt över böljande åkrar och skog.

En privat grusväg leder upp till fastighetens huvudbyggnad i genuin 1800-tals anda. Med symmetrisk arkitektur, spröjsade fönster och dekorativ entré känns husets historia konstant närvarande. Interiört är byggnadens 360 kvadratmeter väl fördelade på nio rum och kök i två våningsplan samt vind. Även här gör sig historien påmind genom sex ståtliga kakelugnar och tre öppna spisar, väggmålningar, detaljerade lister och fina spegeldörrar. En stor välkomnande hall binder samman de två våningsplanen via en praktfull trappa, och planlösningen är välbalanserad med sällskapsrum på entréplan och sovrum på övre plan.

Via husets grovingång kommer du direkt ut till poolen och intilliggande utekök och sittplats under pergola. Huset förlängs även av en altan med kvällssol och trappa ned till en egen boulebana. På fastigheten finns även verkstad, orangeri, en magnifik vinkällare samt två gästhus. I ett av gästhusen kan både du och gästerna njuta i relaxavdelningen med bastu.

Med närhet till Nyköping och Skavsta flygplats är detta ett otroligt rofyllt boende med bra pendlingsavstånd till stadsmiljön. Flera golfbanor finns i området. Endast cirka 10 mil sydväst om Stockholm finns här en unik möjlighet att skapa ett exklusivt familjegods med bästa läge.

Varmt välkommen till Tuna!

LÄS MER

FAKTA

Område: Sörmland

Adress: Tuna 1

Antal rum: 9

Boarea: 360 kvm

Tomtarea: 8965 kvm

Pris/bud:

MÄKLARE

Henric Falkenberg

070-617 96 16

[email protected]

DELA:

facebook twitter pinterest email

ENG

PLANRITNINGAR

PLATS

Henric Falkenberg

Henric är specialist på gods & gårdar, men jobbar även med försäljningar av attraktiva våningar och sjöställen i Stockholms närhet. Henric är uppvuxen på en gård i Sörmland och har stor erfarenhet av skog och lantbruk och gediget intresse av jakt och fiske. Förutom att Henric är reg fastighetsmäklare har han studerat ekonomi och konsthistoria. Han har även flera års praktisk erfarenhet både från affärsbank samt ledande auktionshus

Tack för ditt mail, vi återkommer snarast

Något gick fel, var god försök igen senare

ALLA BILDER

BESKRIVNING

BILDER

PLANRITNINGAR

KARTA

KONTAKT

stäng bildvy