Byvägen 36 - Residence Christie's International Real Estate

ENG

Residence Logo

Nyhetsbrev

Kontakt

Gård med betesmark utmed innerskärgården

MÄKLARE: Jörgen Göransson

Thorsagården är en gård med harmoni mellan gårdsbild och dess mark. Vi finner sagolik betesmark utmed Blekinges innerskärgård, fem stugor utmed kusten och egen brygga. Välkommen!

Thorsagården i Listerby, strax utanför Ronneby, med troliga anor från sent 1700-tal omfattas av två naturliga skiften. Ett skifte där vi njuter av Blekinges innerskärgård, egen brygga och fem uthyrningsbara stugor med sagolik utsikt. Här är naturen som vackrast. Det är ett böljande landskap med träd, kullar, ängar och ett läge utmed strandlinjen. Det andra skiftet är beläget upp i byn Listerby. Här finner vi en ståtlig mangårdsbyggnad med generösa levnadsytor, kakelugnar, eldstäder och ett tilltalande restaurerat yttre samt en gårdsbild där tillhörande ekonomibyggnader ligger i direkt anslutning. Utsikten från gårdsplan är över den egna åker- och skogsmark.

Thorsagårdens mangårdsbyggnad är tilltalande vacker. Restaureringen som genomfördes 1979 hjälpte gården att återfå delar av sin forna glans. Då byggdes mangårdsbyggnaden om och fasaderna fick ny beklädnad.
När vi kliver in i bostaden är det en ny spännande värld som öppnas. Det vackra och unika vävs samman med golven, eldstäderna, de generösa rummen och den tilltalande planlösningen. Det finns plats för hela familjen att samlas här. Samtidigt så upplevs bostaden, trots sin väl tilltagna storlek, som varm och inbjudande. Altanen mot trädgården, med sin å porlande i tomtgräns, ger en plats att njuta av lugnet dag såväl som kväll.

Utan omsvep är Thorsagården en unik gård med ett sagolikt vackert läge. Utvecklingsmöjligheterna måste anses som mycket goda, dels med tanke på läget och dels utifrån beskaffenheten i övrigt. En tilltalande gårdsbild och dessutom fem uthyrningsbara stugor med gemensam brygga i direkt anslutning till kustlinjen ger gården alla de fördelar som kan önskas.

Hjärtligt välkommen till Thorsagården!

LÄS MER

FAKTA

Område: Blekinge Listerby

Adress: Byvägen 36

Antal rum: 14

Boarea: 340 kvm

Biarea: 90 kvm

Tomtarea: 82.0391 ha

MÄKLARE

Jörgen Göransson

070-617 96 90

[email protected]

DELA:

facebook twitter pinterest email

ENG

SÅLD

Jörgen Göransson

Jörgen är en av de mest erfarna fastighetsmäklarna i Skåne. Alltid tillgänglig, lätt att nå, affärsmässig, resultatinriktad och alltid uppdaterad. Jörgen förmedlar både villor i tätorten, gårdar, lantbruk och kommersiella fastigheter såväl som fritidsfastigheter med unika lägen runt om i Skåne. Mycket på grund av hans gedigna kunskap och Residence Christies nätverk har Jörgen lyckats göra ett flertal rekordförsäljningar på olika orter i Skåne. Jörgen har varit i branschen sedan 1989 och är registrerad fastighetsmäklare sedan 1990. Med en fastighetsmäklare som Jörgen med sin långa erfarenhet och sin kunskap tar Ni er försäljning till en ny nivå. Välkommen!

Tack för ditt mail, vi återkommer snarast

Något gick fel, var god försök igen senare

ALLA BILDER

BESKRIVNING

BILDER

KONTAKT

stäng bildvy