Sturegatan 12A - Residence Christie's International Real Estate

ENG

Residence Logo

Nyhetsbrev

Kontakt

Skansen Herrgård i Eslöv

MÄKLARE: Jörgen Göransson

Arkitektoniskt mästerverk anno 1911 med Toddyhus och uppvärmd pool

Skansen Herrgård ritades av den välkände Axel Nilsson. Axel fick i uppdrag att skapa ett trivsamt och representativt hem till direktör Albert Sahlin. Vi kan läsa att "Landvägsfasaden som en knuten näfve, gårdssidan som en öppen famn". Resultatet är ett nationalromantiskt mästerverk som var färdigställt 1911 med eget Toddyhus i samma vackra stil. Fasaden med sin handslagna skånska tegel och de genuint vackra detaljerna på bostadshuset tillsammans med placeringen på den låga rullstensåsen sluter sig samman i en atmosfär och harmoni som tilltalar den som letar efter det bästa.
Bostaden är både rymlig och enkel att älska med härligt stora rum. Rummen är härligt stora, eldstäderna är i bruk, det nyrenoverade köket med sin serveringsgång och badrum som är fräscha och moderna. Allt i en tilltalande och tidstypisk harmoni.
Valven och väggarna är gedigna. Vi finner sällskapsrum i fil med gedigna valv och väggar, höga och vackra putsade innertak och lägg till detta ett välrestaurerat inre såväl som yttre.
Den parkliknande innergården och dess infart och gårdsplan knyter samman bostadsbyggnaden med mur, pergola och Toddyhus på ett smakfullt sätt. Trädgården på innergården är av parkliknande snitt och entrén till densamma är sagolikt inbjudande. Trädgård med gångar, gräsmatta och rosenbuskar samt en nyanlagd uppvärmd pool i anslutning till Toddyhuset. Toddyhuset, som egentligen borde ha en egen beskrivning, är även det ett mästerverk att nämna. Detta genuina tegelhus med höga valv och sitt stilmässigt vackra sadeltak som tillsammans med de rustika grundmurarna gifter sig med bostadsbyggnaden. Som en länk mellan dessa finner vi uteplatser och pergola.
Sagolik nationalromantik när det är som bäst. Välkomna till Skansen Herrgård i Eslöv!

LÄS MER

FAKTA

Område: Eslöv Trollsjö

Adress: Sturegatan 12A

Antal rum: 13

Boarea: 444 kvm

Biarea: 301 kvm

Tomtarea: 3296 kvm

Pris/bud: 11 995 000 KR

MÄKLARE

Jörgen Göransson

070-617 96 90

[email protected]

DELA:

facebook twitter pinterest email

ENG

PLANRITNINGAR

PLATS

Jörgen Göransson

Jörgen är en av de mest erfarna fastighetsmäklarna i Skåne. Alltid tillgänglig, lätt att nå, affärsmässig, resultatinriktad och alltid uppdaterad. Jörgen förmedlar både villor i tätorten, gårdar, lantbruk och kommersiella fastigheter såväl som fritidsfastigheter med unika lägen runt om i Skåne. Mycket på grund av hans gedigna kunskap och Residence Christies nätverk har Jörgen lyckats göra ett flertal rekordförsäljningar på olika orter i Skåne. Jörgen har varit i branschen sedan 1989 och är registrerad fastighetsmäklare sedan 1990. Med en fastighetsmäklare som Jörgen med sin långa erfarenhet och sin kunskap tar Ni er försäljning till en ny nivå. Välkommen!

Tack för ditt mail, vi återkommer snarast

Något gick fel, var god försök igen senare

ALLA BILDER

BESKRIVNING

BILDER

PLANRITNINGAR

KARTA

DOKUMENT

KONTAKT

stäng bildvy