Villa backa 1 - Residence Christie's International Real Estate

ENG

Residence Logo

Nyhetsbrev

Kontakt

Sagolik slottsinspiration med anor från sekelskiftet centralt i Skåne.

MÄKLARE: Camilla Eggenberger

Villa Backa uppfördes vid denna tid som huvudbyggnad i det största privata godset i Höörs kommun. Huset har influerats av den typiska skånska arkitekturen med tydliga influenser från Bosjökloster slott. Nuvarande ägare, som ägt fastigheten sedan 1997, har låtit genomföra restaurering och modernisering av bostadsbyggnaden för att åter låta Villa Backa blomstra som privatbostad.

Idag är Villa Backa en karaktärsfylld sekelskiftesdröm med stora generösa rum. Eldstäder i både entréplan och i källare, genomgående vackra original trägolv, tilltalande stuckaturer i tak och fantastiskt vackra dörrposter bjuder in till varje sällskapsrum. Allt detta genuina och gedigna har i vacker harmoni förädlats med exklusiva detaljer. Nämnas kan specialbeställt kök från Canadaköket i Uppsala som inkluderar bland annat gasspis från italienska Ilve och platsbyggda stuckaturklädda skåp . Villa Backa har den perfekta kombinationen av historiens vingslag med uppdaterade och välanpassade funktioner för ett modernt och lättskött boende 2022.

Entrévåning omfattar fem vackra salonger samt ett magnifik sällskapsrum - som också är hjärtat i bostaden. Den vackra eldstaden och den karaktäristiska trappan som leder upp till familjevåningen är fullständigt betagande vacker. Ovanvåning med sex utmärkta sovrum.

Användbar källarvåning med bl.a sällskapsrum , bar, eget kök, egen möjlig ingång samt vinkällare.

Vindsdelen har möjlighet till ytterligare 4 sovrum med tillhörande badrum, skiss finns.


Garagebyggnaden uppförd år 2000 och ritades av arkitekt med syfte att skapa en byggnad i samklang och inrymmer garage för tre bilar samt gästvåning.

Trädgårdstomten är parkliknande, gräsmattan böljande vackert mot den storslagna gårdsplanen och pelarna vid entrén ramar in de gamla storslagna ekarna.

Huset lämpar sig perfekt för den stora familjen/generationsboende, kontor/ affärsverksamhet, B&b, mindre kursgård eller vänkollektiv.

LÄS MER

FAKTA

Område: Skåne

Adress: Villa backa 1

Antal rum: 15

Boarea: 404 kvm

Biarea: 409 kvm

Tomtarea: 4462 kvm

Pris/bud: 16 500 000 KR

MÄKLARE

Camilla Eggenberger

070-899 18 88

[email protected]

DELA:

facebook twitter pinterest email

ENG

PLANRITNINGAR

PLATS

Camilla Eggenberger

Camilla startade sin karriär som mäklare 1989 och har sedan dess förmedlat 1000-tals våningar och villor samt har under många år arbetat i en ledande position som mäklare för gårdar på en ansedd byrå. Hon är väl förtrogen med allt från exklusiva lägenheter till slott med expertområde i Stockholm och Skåne men har även arbetat över hela Mellansverige.
Camillas passion är att tillgodose varje uppdragsgivares unika omständigheter och hitta objektens speciella egenskaper, allt för att erbjuda intressenter den bästa helhetslösningen. Hennes motto är: inget är omöjligt, bara olika lätt!

Tack för ditt mail, vi återkommer snarast

Något gick fel, var god försök igen senare

ALLA BILDER

BESKRIVNING

BILDER

PLANRITNINGAR

KARTA

DOKUMENT

KONTAKT

stäng bildvy