Västkustvägen 403 - Residence Christie's International Real Estate

ENG

Residence Logo

Nyhetsbrev

Kontakt

Anrikt gästgiveri som ägts i generationer av samma familj.

MÄKLARE: Camilla Eggenberger

Fleninge Gästgifvaregård har anor från 1660-talet. Det vilar en anda och myt över Svenska gästgiverier som för flera 100 år sedan reglerades i lag att finnas med 1,5 mils avstånd längs de större vägarna, främst för kungen och hans sällskap men även övriga kringresande och dess fordon(hästar). Svenska gästgiverier är ett spännande del av det som idag utgör en stor del av vårt lands kulturhistoria innan infrastrukturen. Här finns oändliga möjligheter att nyttja hela huset som generationsboende för den stora familjen, eller bo i huvudbyggnadens övre planets våning och driva verksamhet på klassiskt gästgiveri manér eller varför inte skapa sin alldeles egna verksamhet.

Fleninge Gästgifvaregård har varit en naturlig samlingspunkt för resande, traktens affärsmän och medborgarna att tillsammans fira högtider som bröllop, födelsedagar och andra stunder då en festlig sammankomst pockat på.

Nu är det en ny tid som nalkas. Ett modernt gästgifveri kommer säkerligen att även framöver vara en samlingspunkt - för företag, näringsliv, personer med anknytning till trakten eller för övernattande gäster. Att bedriva verksamheter av olika slag i en fastighet och i en byggnad med dessa egenskaper är ett privilegium. Vi finner festlokaler, övernattningsrum för uthyrning alternativt en egen lägenhet, restaurangkök, orangeri med värmesystem, möjliga lokaler att inreda kontor i och dessutom outnyttjade ytor i form av separat gårdshus. Lägg till utmärkta parkeringsmöjligheter och snart börjar en fastighet där vi kan skapa oss en modern samlingspunkt anno 2022 att träda fram ur dessa historiska byggnader.


Fleninge Gästis är osedvanligt bra beläget. Med bil tar det ca 10 minuter från Helsingborg och knappt en kilometer bort löper E6:an. Fastigheten har under 2000-talet genomgått stora restaureringsarbeten. Under åren 2005-2007 byggdes en smakfull och tilltaland entré till. Hiss, ramp och trapphus i en härligt modern tappning - men som framhåller det säregna och genuina från huvudbyggnaden. Dessutom uppfördes "The Victorian Lodge" 2008. Ett modernt orangeri med värmesystem, stengolv och isolerglas. Allt för att kunna nyttjas under större delen av året.

LÄS MER

FAKTA

Område: Skåne

Adress: Västkustvägen 403

Antal rum: 13

Boarea: 700 kvm

Tomtarea: 3679 kvm

Pris/bud: 9 500 000 KR

MÄKLARE

Camilla Eggenberger

070-899 18 88

[email protected]

DELA:

facebook twitter pinterest email

ENG

PLANRITNINGAR

PLATS

Camilla Eggenberger

Camilla startade sin karriär som mäklare 1989 och har sedan dess förmedlat 1000-tals våningar och villor samt har under många år arbetat i en ledande position som mäklare för gårdar på en ansedd byrå. Hon är väl förtrogen med allt från exklusiva lägenheter till slott med expertområde i Stockholm och Skåne men har även arbetat över hela Mellansverige.
Camillas passion är att tillgodose varje uppdragsgivares unika omständigheter och hitta objektens speciella egenskaper, allt för att erbjuda intressenter den bästa helhetslösningen. Hennes motto är: inget är omöjligt, bara olika lätt!

Tack för ditt mail, vi återkommer snarast

Något gick fel, var god försök igen senare

ALLA BILDER

BESKRIVNING

BILDER

PLANRITNINGAR

KARTA

DOKUMENT

KONTAKT

stäng bildvy