Hornsgatan 29D - Residence Christie's International Real Estate

ENG

Residence Logo

Nyhetsbrev

Kontakt

Magnifik sekelskiftesvåning intill Mariatorget med stor solig balkong

MÄKLARE: Eric Lennmarker

Genomgående sekelskiftesvåning i byggnad anno 1900. Välbevarade tidstypiska detaljer och generös takhöjd. Vardagsrum med modern kamin, stilrent kök, stor matsal och tre sovrum.

Juridisk person kan godkännas! Klassisk, elegant sekelskiftesvåning i byggnad anno 1900 med rymd och fantastiska detaljer såsom speglade pardörrar, vackra dörröverstycken, stuckaturer, fiskbensparkett, kamin samt kakelugn. Det höga läget i huset ger härligt ljusinsläpp och luftig känsla. Vardagsrum med kamin, kök, stor matsal och tre sovrum. Attraktivt läge vid Hornsgatspuckeln och Stockholms bästa utsiktsplatser vid Monteliusvägen. Våningen håller hög klass och passar både familjen och den som söker ett boende med hög boendeupplevelse. Vardagsrum, matsal och sovrum ligger i fil och knyts samman genom vackra pardörrar. Matsalen har plats för många gäster och rummet intill kan disponeras som t ex. sovrum/gästrum eller kontor. Master bedroom har vacker kakelugn, gott om förvaring och vetter mot innergården. Här finns badrum en-suite med tvättmaskin. I master bedroom finns den ena utgången till den stora balkongen i underbart och skyddat söderläge. Serveringsgången med serveringsskåp leder både till ett ytterligare sovrum och till köket. Köket är smakfullt och modernt med full maskinell utrustning. I köket finns den andra utgången till balkongen. Mellan vardagsrummet och master bedroom finns ett hemmakontor. Samtliga fönster har isolerglas och det finns säkerhetsdörr. I hallen finns gäst-wc med dusch och rymlig garderob. Ytorna är generösa och ger möjlighet till disposition efter behov och önskemål, t ex. finns möjlighet till fyra bra sovrum. Här bor man i en välskött äkta förening med hiss i huset. Läget intill Mariatorget är centralt och det finns utmärkta kommunikationer vid Slussen. Det är också gångavstånd till det mesta - mataffärer, restauranger och caféer, bagerier, gym och annan shopping. Hornsgatspuckeln intill är känd för sina konstgallerier och sina många K-märkta historiska byggnader. Varmt välkommen på visning!

LÄS MER

FAKTA

Område: Södermalm

Adress: Hornsgatan 29D

Antal rum: 5

Boarea: 148 kvm

Våningsplan: 3

MÅNADSAVGIFT: 5473 KR/MÅNAD

Pris/bud: 17 500 000 KR

MÄKLARE
VISNING

2/10 - 2022 KL 15:00 - 16:00

3/10 - 2022 KL 17:30 - 18:00

DELA:

facebook twitter pinterest email

ENG

PLANRITNINGAR

PLATS

Eric Lennmarker

Eric arbetar med förmedling av attraktiva bostäder huvudsakligen på Östermalm i Stockholm. Naturligtvis åtar sig Eric förmedlingsuppdrag även inom andra områden och orter.

Eric är entreprenör med passion för boendefrågor och fastighetsaffärer. Framgångsrik fastighetsförmedling ser han som ett hantverk som förutsätter skicklighet som fastighetsmäklare. Eric brinner för att göra affärer och är en skicklig förhandlare inställd på att din bostadsaffär ger dig maximalt betalt när du säljer. Med Eric får du en kompetent, resultatinriktad och professionell mäklare, som med stort hjärta och engagemang under processens gång vägleder, ger råd och finns som beslutsstöd när du behöver.

Eric har många års erfarenhet av fastighetsbranschen, bl.a. har han ingått i ledningen för stadsbyggnadskontoret i Stockholm och har lång bakgrund i boendefrågor och bostadsrättsföreningar – med rådgivning, styrelseuppdrag, ledning av ombildningsprocesser och stora ombyggnadsprojekt.

Under flera år har Eric arbetat i bankvärlden, bl.a. som privatekonomisk rådgivare med kvalificerad rådgivning, t ex. i fastighetsaffärer och i ett brett spann av frågor inom det privatekonomiska- och familjerättsliga området. Tidigare har han också arbetat med management, bl.a. som VD för inredningsföretag med inriktning på kommersiella miljöer, och haft ledande befattningar i mediebranschen inom reklam och marknadsföring.

Parallellt med livet som mäklare gillar Eric god mat, långa promenader ute i naturen och tar gärna ett friskt dopp i havet.

Tack för ditt mail, vi återkommer snarast

Något gick fel, var god försök igen senare

ALLA BILDER

BESKRIVNING

BILDER

PLANRITNINGAR

KARTA

DOKUMENT

KONTAKT

stäng bildvy