Kommendörsgatan 6 - Residence Christie's International Real Estate

ENG

Residence Logo

Nyhetsbrev

Kontakt

Härlig vindsvåning med solig terrass intill Humlegården

MÄKLARE: Eric Lennmarker

Vindsvåning i vacker byggnad anno 1872 intill Humlegården. Takfönster som ger fantastisk känsla av rymd och härligt ljusinsläpp. Solig terrass, öppen spis, synliga bjälkar och generös takhöjd. Möjlig 4:a med tre sovrum.

Vindsvåningen disponeras idag som tre rum och kök i öppen planlösning med sällskapsrum. Den vackra murade öppna spisen har central placering och ger trevlig och rogivande atmosfär. Terrassen i söderläge är rymlig och underbar med plats för sittgrupp och grill. Här har man utsikt över Östermalms takåsar och välbekanta NK-klockan. Sovrummen har gott om plats för dubbelsäng och förvaring. I badrummet finns både fönster, dusch och badkar. Bostaden har fantastisk potential med generösa ytor som ger möjlighet till disposition efter behov och önskemål. Den alternativa planritningen visar en möjlig 4:a där ytterligare sovrum tillskapas. Här bor man i en välskött äkta förening som äger marken, i ett av Östermalms bästa lägen - intill grönskande Humlegården, nära Stureplan och city. Här har man också gångavstånd till det mesta - saluhallen vid Östermalmstorg, matbutiker, caféer, restauranger, bagerier och shopping. Bra kommunikationer med bussar och tunnelbana finns nära. Varmt välkommen att kontakta mig för visning!

LÄS MER

FAKTA

Område: Östermalm

Adress: Kommendörsgatan 6

Antal rum: 3

Boarea: 88 kvm

Våningsplan: 5

MÅNADSAVGIFT: 3451 KR/MÅNAD

Pris/bud: 18 500 000 KR

MÄKLARE

DELA:

facebook twitter pinterest email

ENG

PLANRITNINGAR

PLATS

Eric Lennmarker

Eric arbetar med förmedling av attraktiva bostäder huvudsakligen på Östermalm i Stockholm. Naturligtvis åtar sig Eric förmedlingsuppdrag även inom andra områden och orter.

Eric är entreprenör med passion för boendefrågor och fastighetsaffärer. Framgångsrik fastighetsförmedling ser han som ett hantverk som förutsätter skicklighet som fastighetsmäklare. Eric brinner för att göra affärer och är en skicklig förhandlare inställd på att din bostadsaffär ger dig maximalt betalt när du säljer. Med Eric får du en kompetent, resultatinriktad och professionell mäklare, som med stort hjärta och engagemang under processens gång vägleder, ger råd och finns som beslutsstöd när du behöver.

Eric har många års erfarenhet av fastighetsbranschen, bl.a. har han ingått i ledningen för stadsbyggnadskontoret i Stockholm och har lång bakgrund i boendefrågor och bostadsrättsföreningar – med rådgivning, styrelseuppdrag, ledning av ombildningsprocesser och stora ombyggnadsprojekt.

Under flera år har Eric arbetat i bankvärlden, bl.a. som privatekonomisk rådgivare med kvalificerad rådgivning, t ex. i fastighetsaffärer och i ett brett spann av frågor inom det privatekonomiska- och familjerättsliga området. Tidigare har han också arbetat med management, bl.a. som VD för inredningsföretag med inriktning på kommersiella miljöer, och haft ledande befattningar i mediebranschen inom reklam och marknadsföring.

Parallellt med livet som mäklare gillar Eric god mat, långa promenader ute i naturen och tar gärna ett friskt dopp i havet.

Tack för ditt mail, vi återkommer snarast

Något gick fel, var god försök igen senare

ALLA BILDER

BESKRIVNING

BILDER

PLANRITNINGAR

KARTA

DOKUMENT

KONTAKT

stäng bildvy