Hagagatan 18 - Residence Christie's International Real Estate

ENG

Residence Logo

Nyhetsbrev

Kontakt

3,5:a nära Odenplan med stor terrass och kakelugn - möjlig 4:a med två badrum

MÄKLARE: Eric Lennmarker

Genomgående sekelskiftesvåning med fönster i två väderstreck nära pulsen vid Odenplan. Stor terrass med plats för soffgrupp. Tidstypiska detaljer såsom kakelugn, takrosetter och vackra pardörrar. Möjlig 4:a med två badrum.

Genomgående sekelskiftesvåning med högt i tak och vackra fönsterpartier, varsamt renoverad för att bevara sekelskifteskänslan. Stort sällskapsrum som inbjuder till social samvaro. Köket mot gården är trivsamt och har utgång till stor härlig terrass. I anslutning till köket finns vad idag används som arbetsrum, men som med fördel kan användas som barnrum. Master bedroom ligger mot gården och är lugnt, rofyllt och har en vacker fungerande kakelugn. Rummet mot Hagagatan - intill sällskapsrummet - används som sovrum, men kan också användas som matsal. Badrum med badkar. Våningen har stor potential med förutsättningar att skapa ett riktigt drömboende efter behov och önskemål, t ex. ett ytterligare sovrum och badrum, se alternativ planritning. Välskött äkta förening som äger marken. Centralt läge nära Odenplan med mycket bra kommunikationer såsom bussar, tunnelbana och pendeltåg. I detta citynära läge är det gångavstånd till det mesta - matbutiker, caféer, restauranger, bagerier och shopping. Grönområden finns också på nära håll, t ex. Vasaparken, Hagaparken och Observatorielunden. Varmt välkommen på visning!

LÄS MER

FAKTA

Område: Vasastan

Adress: Hagagatan 18

Antal rum: 3.5

Boarea: 100 kvm

Våningsplan: 1

MÅNADSAVGIFT: 4557 KR/MÅNAD

Pris/bud: 11 500 000 KR

MÄKLARE
VISNING

10/7 - 2022 KL 14:15 - 15:00

DELA:

facebook twitter pinterest email

ENG

PLANRITNINGAR

PLATS

Eric Lennmarker

Eric arbetar med förmedling av attraktiva bostäder huvudsakligen på Östermalm i Stockholm. Naturligtvis åtar sig Eric förmedlingsuppdrag även inom andra områden och orter.

Eric är entreprenör med passion för boendefrågor och fastighetsaffärer. Framgångsrik fastighetsförmedling ser han som ett hantverk som förutsätter skicklighet som fastighetsmäklare. Eric brinner för att göra affärer och är en skicklig förhandlare inställd på att din bostadsaffär ger dig maximalt betalt när du säljer. Med Eric får du en kompetent, resultatinriktad och professionell mäklare, som med stort hjärta och engagemang under processens gång vägleder, ger råd och finns som beslutsstöd när du behöver.

Eric har många års erfarenhet av fastighetsbranschen, bl.a. har han ingått i ledningen för stadsbyggnadskontoret i Stockholm och har lång bakgrund i boendefrågor och bostadsrättsföreningar – med rådgivning, styrelseuppdrag, ledning av ombildningsprocesser och stora ombyggnadsprojekt.

Under flera år har Eric arbetat i bankvärlden, bl.a. som privatekonomisk rådgivare med kvalificerad rådgivning, t ex. i fastighetsaffärer och i ett brett spann av frågor inom det privatekonomiska- och familjerättsliga området. Tidigare har han också arbetat med management, bl.a. som VD för inredningsföretag med inriktning på kommersiella miljöer, och haft ledande befattningar i mediebranschen inom reklam och marknadsföring.

Parallellt med livet som mäklare gillar Eric god mat, långa promenader ute i naturen och tar gärna ett friskt dopp i havet.

Tack för ditt mail, vi återkommer snarast

Något gick fel, var god försök igen senare

ALLA BILDER

BESKRIVNING

BILDER

PLANRITNINGAR

KARTA

DOKUMENT

KONTAKT

stäng bildvy