Luntmakargatan 71A - Residence Christie's International Real Estate

ENG

Residence Logo

Nyhetsbrev

Kontakt

3:a med balkong – eget våningsplan – lugnt gårdsläge i centrala kvarter

MÄKLARE: Eric Lennmarker

3:a med öppen planlösning mellan kök och sällskapsrum i eget våningsplan i vackert gårdshus anno 1883. Balkong i lugnt och behagligt läge. Centralt och med stadspulsen runt hörnet.

Bostadens disposition innefattar hall med förvaring, modernt stilrent kök med stor matplats i öppen planlösning med sällskapsrummet. Härifrån når man ut till en möblerbar härlig balkong. Master bedroom är rymligt och rofyllt och det finns plats för förvaring. Från master bedroom når man en rymlig walk-in-closet, som med fördel istället kan användas som t ex. barnrum eller arbetsrum. Modernt kaklat badrum med spotlights i taket, golvvärme, kommod, vägghängd wc, regndusch och glasvägg samt handdukstork.
Bostaden har flera vackra fönsterpartier, den är genomgående med fönster åt två håll och ligger i ett helt eget våningsplan i gårdshuset. Här ges goda förutsättningar att disponera våningen utifrån behov och önskemål. Fastigheten ligger i historiska kvarter, i ett attraktivt läge nära city och kommunikationer med tunnelbana och bussar runt hörnet. Matbutiker, gym och caféer finns nära. Välskött äkta bostadsrättsförening som äger marken. Välkommen att kontakta mig för visning!

LÄS MER

FAKTA

Område: Vasastan

Adress: Luntmakargatan 71A

Antal rum: 3

Boarea: 68 kvm

Våningsplan: 1

MÅNADSAVGIFT: 3135 KR/MÅNAD

Pris/bud: 8 250 000 KR

MÄKLARE

DELA:

facebook twitter pinterest email

ENG

PLANRITNINGAR

PLATS

Eric Lennmarker

Eric arbetar med förmedling av attraktiva bostäder huvudsakligen på Östermalm i Stockholm. Naturligtvis åtar sig Eric förmedlingsuppdrag även inom andra områden och orter.

Eric är entreprenör med passion för boendefrågor och fastighetsaffärer. Framgångsrik fastighetsförmedling ser han som ett hantverk som förutsätter skicklighet som fastighetsmäklare. Eric brinner för att göra affärer och är en skicklig förhandlare inställd på att din bostadsaffär ger dig maximalt betalt när du säljer. Med Eric får du en kompetent, resultatinriktad och professionell mäklare, som med stort hjärta och engagemang under processens gång vägleder, ger råd och finns som beslutsstöd när du behöver.

Eric har många års erfarenhet av fastighetsbranschen, bl.a. har han ingått i ledningen för stadsbyggnadskontoret i Stockholm och har lång bakgrund i boendefrågor och bostadsrättsföreningar – med rådgivning, styrelseuppdrag, ledning av ombildningsprocesser och stora ombyggnadsprojekt.

Under flera år har Eric arbetat i bankvärlden, bl.a. som privatekonomisk rådgivare med kvalificerad rådgivning, t ex. i fastighetsaffärer och i ett brett spann av frågor inom det privatekonomiska- och familjerättsliga området. Tidigare har han också arbetat med management, bl.a. som VD för inredningsföretag med inriktning på kommersiella miljöer, och haft ledande befattningar i mediebranschen inom reklam och marknadsföring.

Parallellt med livet som mäklare gillar Eric god mat, långa promenader ute i naturen och tar gärna ett friskt dopp i havet.

Tack för ditt mail, vi återkommer snarast

Något gick fel, var god försök igen senare

ALLA BILDER

BESKRIVNING

BILDER

PLANRITNINGAR

KARTA

DOKUMENT

KONTAKT

stäng bildvy