Upplandsgatan 47 - Residence Christie's International Real Estate

ENG

Residence Logo

Nyhetsbrev

Kontakt

Fantastisk vindsvåning nära Vasaparken med terrass i sydväst

MÄKLARE: Eric Lennmarker

På attraktivt läge vid Odenplan finns denna vindsvåning om 98 kvm boarea och 109 kvm golvyta med terrass i underbart solläge. Möjlig 4:a med tre sovrum och två badrum!

Bostaden är genomgående och har en härlig möblerbar terrass i sydväst med fin utsikt över Vasastans takåsar, vackra Gustaf Vasa kyrka och Norra Tornen. Hiss finns direkt till våningsplanet. Sällskapsrum med kamin i öppen social planlösning med stilrent kök från Ballingslöv samt stor matplats. Skjutdörr i glas till terrass om ca 8,5 kvm med plats för möbler och grill. Det finns två bra sovrum, med möjlighet till ett tredje. Kaklat och rymligt badrum, med badkar, dusch, wc, tvättmaskin och torktumlare. Det finns gott om plats för förvaring. Det finns även AC och vattenburen golvvärme samt fjärrstyrda takfönster med regnsensorer. Belysning kan även styras med fjärrkontroll. Här finns fantastisk potential att skapa ett drömboende. Se gärna alternativ planritning för ytterligare sovrum och badrum. Huset är uppfört 1885 och föreningen är en äkta bostadsrättsförening med flera lokaler och goda lokalintäkter. Centralt läge och nära till butiker, restauranger och grönskan i Vasaparken eller Observatorielunden. Buss, tunnelbana och pendeltåg finns på Odenplan.

LÄS MER

FAKTA

Område: Vasastan

Adress: Upplandsgatan 47

Antal rum: 3

Boarea: 98 kvm

Våningsplan: 5

MÅNADSAVGIFT: 3867 KR/MÅNAD

Pris/bud: 14 500 000 KR

MÄKLARE

DELA:

facebook twitter pinterest email

ENG

PLANRITNINGAR

PLATS

Eric Lennmarker

Eric arbetar med förmedling av attraktiva bostäder huvudsakligen på Östermalm i Stockholm. Naturligtvis åtar sig Eric förmedlingsuppdrag även inom andra områden och orter.

Eric är entreprenör med passion för boendefrågor och fastighetsaffärer. Framgångsrik fastighetsförmedling ser han som ett hantverk som förutsätter skicklighet som fastighetsmäklare. Eric brinner för att göra affärer och är en skicklig förhandlare inställd på att din bostadsaffär ger dig maximalt betalt när du säljer. Med Eric får du en kompetent, resultatinriktad och professionell mäklare, som med stort hjärta och engagemang under processens gång vägleder, ger råd och finns som beslutsstöd när du behöver.

Eric har många års erfarenhet av fastighetsbranschen, bl.a. har han ingått i ledningen för stadsbyggnadskontoret i Stockholm och har lång bakgrund i boendefrågor och bostadsrättsföreningar – med rådgivning, styrelseuppdrag, ledning av ombildningsprocesser och stora ombyggnadsprojekt.

Under flera år har Eric arbetat i bankvärlden, bl.a. som privatekonomisk rådgivare med kvalificerad rådgivning, t ex. i fastighetsaffärer och i ett brett spann av frågor inom det privatekonomiska- och familjerättsliga området. Tidigare har han också arbetat med management, bl.a. som VD för inredningsföretag med inriktning på kommersiella miljöer, och haft ledande befattningar i mediebranschen inom reklam och marknadsföring.

Parallellt med livet som mäklare gillar Eric god mat, långa promenader ute i naturen och tar gärna ett friskt dopp i havet.

Tack för ditt mail, vi återkommer snarast

Något gick fel, var god försök igen senare

ALLA BILDER

BESKRIVNING

BILDER

PLANRITNINGAR

KARTA

DOKUMENT

KONTAKT

stäng bildvy