Banérgatan 50 - Residence Christie's International Real Estate

ENG

Residence Logo

Nyhetsbrev

Kontakt

Ljus - välplanerad vindsetage 3:a - blir enkelt en 4:a - öppen spis och balkong

MÄKLARE: Eric Lennmarker

Ljus och välplanerat vindsetage med upp till tre möjliga sovrum, öppen spis och balkong. Möjlighet till ett drömboende med bra förutsättningar att disponeras efter behov och önskemål.

Nu saluförs denna fina vindsetagelägenhet högst upp i huset om 3 rum och kök - som enkelt blir en perfekt 4:a med upp till 3 sovrum - med bästa läge i hjärtat av Östermalm! Detta är en fin och välplanerad etagelägenhet som ger livskvalitet. Här finns möjlighet till ett riktigt drömboende och lägenheten ger mycket bra förutsättningar att disponeras efter behov och önskemål. Den alternativa planlösningen ger flexibilitet och upp till 3 rum kan disponeras som sovrum.

Här möts klassisk funkis och modern design. Entréplanet har stora sällskapsytor för middagar och socialt umgänge. På entréplanet finns kök, rymlig matplats och luftigt vardagsrum med fin öppen spis för mysiga höst- och vinterkvällar. Från vardagsrummet finns utgången till balkongen med morgon- och förmiddagssol. På entréplanet finns även duschrum med tvättmaskin. På övervåningen finns hall, två sovrum, dressing room och rymligt badrum med badkar.

Detta fina funkishus från 1930-talet ger härlig känsla och atmosfär som bidrar positivt till boendeupplevelsen. Huset ligger vackert beläget på Banérgatan, mellan Fältöversten - Karlaplan - och Gustaf Adolfsparken. Det centrala läget på Östermalm ger också känslan av att bo lugnt och behagligt, samtidigt med pulsen ett stenkast bort - just i hjärtat av Östermalm. Det centrala läget gör även att det är nära till flera av Östermalms huvudpunkter så som t ex. Östermalmstorg med Saluhallen, Strandvägen och till Djurgården. Området erbjuder rikt utbud av fina butiker, bra restauranger och trevliga caféer. Välkända bagerier och bra mataffärer finns i närheten. Här bor man som bäst i en av de mest attraktiva delarna av Östermalm och det är nära till kommunikationer med T-bana och bussar.

LÄS MER

FAKTA

Område: Östermalm

Adress: Banérgatan 50

Antal rum: 3

Boarea: 92 kvm

Våningsplan: 5

MÅNADSAVGIFT: 4919 KR/MÅNAD

Pris/bud: 13 500 000 KR

MÄKLARE

DELA:

facebook twitter pinterest email

ENG

PLANRITNINGAR

PLATS

Eric Lennmarker

Eric arbetar med förmedling av attraktiva bostäder huvudsakligen på Östermalm i Stockholm. Naturligtvis åtar sig Eric förmedlingsuppdrag även inom andra områden och orter.

Eric är entreprenör med passion för boendefrågor och fastighetsaffärer. Framgångsrik fastighetsförmedling ser han som ett hantverk som förutsätter skicklighet som fastighetsmäklare. Eric brinner för att göra affärer och är en skicklig förhandlare inställd på att din bostadsaffär ger dig maximalt betalt när du säljer. Med Eric får du en kompetent, resultatinriktad och professionell mäklare, som med stort hjärta och engagemang under processens gång vägleder, ger råd och finns som beslutsstöd när du behöver.

Eric har många års erfarenhet av fastighetsbranschen, bl.a. har han ingått i ledningen för stadsbyggnadskontoret i Stockholm och har lång bakgrund i boendefrågor och bostadsrättsföreningar – med rådgivning, styrelseuppdrag, ledning av ombildningsprocesser och stora ombyggnadsprojekt.

Under flera år har Eric arbetat i bankvärlden, bl.a. som privatekonomisk rådgivare med kvalificerad rådgivning, t ex. i fastighetsaffärer och i ett brett spann av frågor inom det privatekonomiska- och familjerättsliga området. Tidigare har han också arbetat med management, bl.a. som VD för inredningsföretag med inriktning på kommersiella miljöer, och haft ledande befattningar i mediebranschen inom reklam och marknadsföring.

Parallellt med livet som mäklare gillar Eric god mat, långa promenader ute i naturen och tar gärna ett friskt dopp i havet.

Tack för ditt mail, vi återkommer snarast

Något gick fel, var god försök igen senare

ALLA BILDER

BESKRIVNING

BILDER

PLANRITNINGAR

KARTA

DOKUMENT

KONTAKT

stäng bildvy