Bygatan 45 - Residence Christie's International Real Estate

ENG

Residence Logo

Nyhetsbrev

Kontakt

På fiskeläget Domsten

MÄKLARE: Jörgen Göransson

Genuint vacker och välskött villa ett stenkast från stranden med en inbjudande bostad, separat lägenhet och sagolika utemiljöer. Välkommen till Bygatan 45 på Domsten!

Harmonin mellan utemiljöerna med pool och pergola, fastighetens läge där vi efter hundra steg når sandstranden och slutligen bostadens utformning och höga standard som skapar ett boende som inbjuder och omfamnar varje människa som får förmånen att närma sig Bygatan 45 på Domsten. Vi möter inspiration av medelhav, sociala ytor och en internationell touch som sällan skådas.
Utemiljöerna är otroligt genomtänkta och mycket inbjudande. Poolområde med generösa stensättningar och terrassytor. Mur och växtlighet gör att poolen upplevs som privat och insynsskyddad. Intill breder pergolan ut sig. Stora härliga ytor med plats för njutning, diskussion eller en fika i skugga innan nästa bad kallar. Blåregn och vindruvor som hänger ner från pergolans spaljétak ger extra känsla åt upplevelsen. Nyrenoverad bastu och dusch i separat byggnad. Vackert anlagd trädgård med vinkällare. Orangeriet intill altanen blir en naturlig plats för sena kvällsmiddagar och givande diskussioner i en varm inbjudande miljö. Via spiraltrappan utomhus leds vi upp till balkongen med milsviddutsikt över Öresund, strand och småbåtshamn.
Väl inne i denna genuint vackra bostad om ca 257 kvm finner vi fantastiska och inbjudande sällskapsytor. Det är generösa rum där utemiljöerna knyts samman med naturliga uteplatser intill terrassdörrar och fönsterpartier. Modernt kök med underbar matplats såväl som separat loungeyta. Ovanvåning med sagolik utsikt från både allrummet och kontor såväl som från balkongen. I anslutning till bostaden finns en separat tvårumslägenhet med egen ingång och balkong i söderläge. Välkommen till Bygatan 45 på Domsten!

LÄS MER

FAKTA

Område: Domsten

Adress: Bygatan 45

Antal rum: 8

Boarea: 257 kvm

Biarea: 20 kvm

Tomtarea: 1376 kvm

Pris/bud: eller högstbjudande

MÄKLARE

Jörgen Göransson

070-617 96 90

[email protected]

VISNING

25/9 - 2021 KL 14:00 - 14:30

25/9 - 2021 KL 14:30 - 15:00

25/9 - 2021 KL 15:00 - 15:30

25/9 - 2021 KL 15:30 - 16:00

DELA:

facebook twitter pinterest email

ENG

PLANRITNINGAR

PLATS

Jörgen Göransson

Att vara tillgänglig, lätt att nå och alltid uppdaterad tillsammans med en passion för byggnader, fastigheter, affären och kundkontakten kombinerat med lång erfarenhet där erfarenheten sträcker sig längre än 30 år som aktiv fastighetsmäklare, mer än 1.500 sålda bostäder och en bred kunskap inom fastighetsmäkleri gör att Jörgens passion och livsstil är något mer än just enbart ett yrkesval. Jörgen är en nyfiken, öppen, engagerad och resultatinriktad fastighetsmäklare, som ser fram emot att sparka igång varje ny arbetsdag. Välkommen!

Tack för ditt mail, vi återkommer snarast

Något gick fel, var god försök igen senare

ALLA BILDER

BESKRIVNING

BILDER

PLANRITNINGAR

KARTA

DOKUMENT

KONTAKT

stäng bildvy