Finnstaholmsvägen 14 - Residence Christie's International Real Estate

ENG

Residence Logo

Nyhetsbrev

Kontakt

Stenvillan i Finnstaholm anno 1906

MÄKLARE: Henrik Thelin

Varmt välkommen till en vacker Jugendvilla som lämpar sig väl som både sommar/weekendhus eller permanentboende. Generös sjötomt med egen brygga och strand. Stenvillan är i fint skick med karaktäristiska stil från 1906 med stora rum och salonger, högt i tak och värmande eldstäder. Övervåningen är den privata delen med 3 stora sovrum med utsikt mot vattnet. Här finns även ett riktigt rymligt vardagsrum med en imponerande öppen spis. Entréplan har stora ljusa rum med högt i tak, eldstad och många fönsterpartier mot vattnet. En inbyggd glasveranda med access till en fantastisk stenlagda uteplats med pool. Källarplanet domineras såklart av en vinkällare med två fristående kylar och ett tempererat vinrum för ca 800 enheter. I källaren ryms även byggnadens värmesystem genom bergvärmepumpen.

Praktiskt gästhus med nyrenoverat tak om ca 50 kvm med kök & badrum, sovrum, vardagsrum på entréplan och stort sovrum på övervåningen. Stor garagebyggnad (två garageplatser) som även innefattar carport. Invid poolen finns även en nyinstallerad nedsänkt badtunna vid den lika nybyggda pergolan med utekök.

Fiber finns indraget i huvudbyggnaden, larm med kameror, en liten fotbollsplan bakom gästhuset och ytterligare förråd/vedbod.

För mer information om fastigheten och privata visningar - kontakta fastighetsmäklare Henrik Thelin mobil 0706179620 mail [email protected]

LÄS MER

FAKTA

Område: Stockholm

Adress: Finnstaholmsvägen 14

Antal rum: 7

Boarea: 255 kvm

Biarea: 75 kvm

Tomtarea: 20676 kvm

MÄKLARE

DELA:

facebook twitter pinterest email

ENG

SÅLD

Henrik Thelin

Henrik är registrerad fastighetsmäklare sedan 1996 och har därmed samlat kunskaper & erfarenhet i drygt 20 år. Bostadsägare i Stockholm, Skåne, Göteborg & Nyköping har genom åren kunnat nyttja Henriks expertis. Idag är det framförallt ägare till välbelägna villor i Stockholm förunnat att anlita hans tjänster. Välkommen att kontakta Henrik när du skall köpa eller sälja ditt hem.

Tack för ditt mail, vi återkommer snarast

Något gick fel, var god försök igen senare

ALLA BILDER

BESKRIVNING

BILDER

KONTAKT

stäng bildvy