Skönadalvägen 33 - Residence Christie's International Real Estate

ENG

Residence Logo

Nyhetsbrev

Kontakt

Unik villa med pool och vidsträckt tomtmark för permanentboende eller fritid

MÄKLARE: Jörgen Göransson

På utsökt läge finner vi denna arkitektritade villa med både pool och stor trädgårds- och naturtomt. Tomtmarken omfattar nära två hektar. Bostadens många rum öppnar upp för både den större familjen såväl som för den som vill bedriva verksamhet hemifrån.

Välkommen till en magnifik arkitektritad villa med ett utsökt läge i natursköna Hofterup. Arkitekten Kivikas har här skapat en unik och spännande villa. Här möter vi en bostad och en tomt utöver det vanliga! Jordvärme, uppvärmd pool, eldstäder på båda bostadsplanen, positivt förhandsbesked för att stycka av ytterligare en tomt, separat kontorsrum/gästrum, stor trädgårds- och naturtomt samt läget! Ett lugn infinner sig och vi kan verkligen njuta av alla möjligheter.
Villan har en unik disposition med representativt och socialt entréplan med stora tilltalande ytor i sällskapsrum, vardagsrum och matrum med öppen spännande planlösning, där ljuset och volymen prioriterats. Planlösningen är uppdelad i tre nivåer med en centralt placerad eldstad som husets mittpunkt. Detta ger bostaden ett dynamiskt och mycket tilltalande intryck. I samma plan finns det separata kontors/gästrummet om 20 kvm med egen ingång. På ovanvåningen finner vi generösa och tilltalande rum där familjen kan leva och umgås. Den vinklade ovanvåningen ger alla sin egen hörna. Mycket trivsamt planerat med eldstad och öppet upp i nock i det rymliga allrummet.
Utvändigt erbjuds vi en enskild infartsväg med uppvuxen och lummig trädgårdstomt på både fram- och baksida, som med sina stora ytor ger plats för olika sporter. Generösa uteplatser ger oss sol respektive skugga oavsett väderstreck. I ett separat poolområde med poolhus finns en härlig pool med måtten 5 x11 meter, som värms upp av jordvärmeanläggningen. Här på tomten kan vi få chans att se både rådjur och fasaner. Dessutom finns möjlighet att fylla svampkorgen från den egna tomten. Eller vad sägs om stolt fjällskivling och ängschampinjon!?
Som boende i Hofterup har man nära till allt. Hofterup har många hästgårdar och även ridanläggningar. Denna naturtomt har plats för bete till egen häst. Barsebäcks golfbana, underbara promenadstråk, som exempelvis Järavallens strövområde, och härliga havsbad inom cykelavstånd i Öresund vid Barsebäcksstrand och Barsebäckshamn. Det finns jourbutik, skola, dagis och på nära håll tillgång till fyra av Skånes större städer - men ändå på landet.

Välkommen att kontakta fastighetsmäklare Jörgen Göransson för privat visning.

LÄS MER

FAKTA

Område: Hofterup, Skåne

Adress: Skönadalvägen 33

Antal rum: 9

Boarea: 283 kvm

Tomtarea: 18495 kvm


Pris/bud: 10 995 000 KR

MÄKLARE

Jörgen Göransson

070-617 96 90

[email protected]

DELA:

facebook twitter pinterest email

ENG

Jörgen Göransson

Att vara tillgänglig, lätt att nå och alltid uppdaterad tillsammans med en passion för byggnader, fastigheter, affären och kundkontakten kombinerat med lång erfarenhet där erfarenheten sträcker sig längre än 30 år som aktiv fastighetsmäklare, mer än 1.500 sålda bostäder och en bred kunskap inom fastighetsmäkleri gör att Jörgens passion och livsstil är något mer än just enbart ett yrkesval. Jörgen är en nyfiken, öppen, engagerad och resultatinriktad fastighetsmäklare, som ser fram emot att sparka igång varje ny arbetsdag. Välkommen!

PLANRITNINGAR

PLATS

ALLA BILDER

BESKRIVNING

BILDER

PLANRITNINGAR

KARTA

DOKUMENT

KONTAKT

stäng bildvy